When pain is all there is

Idag kom en smärtattack smygandes. Han vara med på musikensemblen och precis när jag kom hem exploderade. Fick bli akuten och massa tester, vilket såklart inte visade något då min smärta är neuropatisk. Dvs att min hjärna framkallar den och jag får fysiskt fruktansvärt ont trots att det faktiskt inte är något fysiskt fel på mig. Krångligt det där. Fick i alla fall utskrivet mer oxykodon, eller percocet som det heter på engelska. De gör mig extremt yr, glad och illamående på samma gång. Men det bästa av allt är att de är den enda medicin som lyckas dämpa min smärta. Inte ta bort smärtan, det har ännu ingen medicin lyckats med. Men att smärtan minskar såpass att jag kan ligga i sängen och ibland till och med somna... Ingen kan förstå vilken lättnad det är. 
 
Bild från lyckliga tider. Här på Turks and Caicos i Karibien. Har aldrig sett mer turkost vatten, fler enorma snäckor, fler färgglada fiskar eller fler vackra stränder som den karibiska kryssningen bringade. Även om det är slut mellan mig och Danny nu, och det känns som att det var det rätta, så kommer jag alltid bli varm i hjärtat av att tänka på alla fina stunder vi delade. 
Lägg förresten märke till snäckan vid mina fötter, jag överdriver inte när jag säger att stranden hade minst 10 000 sådana överallt. 
 
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0