Stoned in Paradise

Drog till Amsterdam. Fullständigt spontant. Mamma och pappa visste inte ens. Bara drog. Med bästa vännen Isabella samt en Australinensk kompis jag träffade några dagar i sommras + hans andra aussie-kompis. Vi hyrde en hel lägenhet och dessa 4-5 dagarna har varit så oerhört välbehövande. Jag har levt på riktigt. Återfått en gnista av ork. Ett leende. Ett riktigt skratt. Många kyssar. Många joints. Mycket gräs. Mycket fest. Mycket promenerande. Alldeles underbara vyer och härliga nya vänner. Oändliga skratt och fuck ups. Det brukar bli så när jag och Isabella gör nåt tillsammans. 
 
Fick bland annat komma in vip och gå in förbi hela kön tillsammans med kvällens DJ på en av amsterdams största klubbar. Det va rätt nice haha. Lyckades tappa bort nycklarna till lägenheten vilket innebar att vi var tvungna att klättra över grannens staket (vilket vi råkade ta sönder), och sedan klättra upp till balkongen på andra våningen. 
 
Träffade även Max, en sjukt skön snubbe som jag och Ida lärde känna på en av våra skidresor i Italien för tre år sedan. Hur random? Vi hade dock hur kul som helst!
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0