Catch up

HEJ. Jag mår mycket bättre just nu. Lever på ljuva minnen från Amsterdam, framtida planer och resor och min nya medicin som ger mig så mycket mer energi och ger mig någon sorts lycka, även om den egentligen är falsk. Snart är vi klara. 1/4 är klar. Det kommer gå snabbt med tanke på att jag ska till Californien om en vecka, och på jullovet ska jag glra mitt gymnasiearbete, dvs roadtrippa helt själv genom europa och se hur billigt man klarar sig på. Det ska bli svinigt kul och jag ska bo hos en del gamla vänner jag träffat under någon resa, och på vissa ställen ska jag couchsurfa. I värsta fall blir det något hostel. Planerad rutt: Sverige -> Amsterdam -> Paris -> Barcelona -> La Spezia (cinque terre) eller Turin -> Rom -> Venedig -> Brno eller Prag (Båda ligger i Tjeckien), och sen tillbaks (tyvärr). Nyår lär spenderas i Amsterdam eller Paris. Känner lite folk i båda städerna så blir förhoppningsvis inte ensam haha. Det ska bli intressant att se hur detta kommer utveckla mig... tror det kommer vara helt fantastiskt. 
På lördag ska jag och mina favviskusiner (Adina, Tilda och Amanda) ut i Lund. Ska blir så mysigt med kusinkväll alltså, de är så underbara! 
Jag såg nyss Fear and loathing in Las Vegas för fjärde gången. Den blir bättre för varje gång. Denna gången kollade jag på den med hela familjen eftersom vi ska åka exakt samma sträcka som i filmen... LA -> Las Vegas. Mamma dog typ med tanke på the amount of drugs som förekommer i denna sjukt roliga kultfilm. Jag hade till och med varnat henne. Hon började brodera någon jävla jultavla efter halva filmen. The fuck. 
 
På fredag ska jag spela på afterwork och framåt på restaurang MM i Ängelholm. Börjar spela runt halv 5. Har en setlist på 20-30 låtar. Är lite smått nervös hehe. Mne ska bli skitkul verkligen. Om ni inte har något att göra så kan ni ju komma in på en tequila shot eller kanske mat eller vafan du vill. I will be there.
 
Ni ska jag försvinna in i taknarnas och ordens värld, i en värld av poesi. I ett rosa moln. Eller turkost. Som stranden i St Maarten. I will be alright. Jävla teknologi jävla dator jävla mobil fuck facebook. Jag hatar det. Vi är robotar. Vi tänker inte längre. Allt går på automatik. Det skrämmer mig. Vakna. Snälla. Jag vill vakna. Men jag är precis lika fast som alla andra. Teknologins värld har oss alla i ett grepp vi omöjligt kan komma ur. Det är bara att hålla ut. 
 
 

Postat av: anonym

hej! Har följt bloggen ända sedan utbytesåret och det har varit väldigt kul! Har länge velat åka på high school men samtidigt verkar college väldigt roligt och jag har panik, vet verkligen inte vad jag ska välja, tycker du jag borde vänta till college?

Svar: Hejsan!Vad kul att höra att det fortfarande finns några läsare kvar från utbytesåret! High school var verkligen en unik upplevelse, och för mig var det det självklara valet då jag helt enkelt inte stod ut i min stad. Däremot så skulle jag nästan rekommendera college för high school har så enormt många regler + mycket skola (7 lektioner om dagen). I college är det mycket mer fritt, och dessutom är festerna större, folket mer intressant, klasserna roligare osv. Folk bor ju på campus så det blir en väldigt mysig stämning på college. Jag spenderade ju en hel del tid på college dels med Danny som gick på FAU och sen så var jag nyss i Californien och bodde hos min kompis som går på UCSB. En annan fördel med college är ju att man inte behöver gå om ett år eller plugga in allt man missar i gymnasiet! Men sen så hade jag ett helt fantastiskt år som high school student också, så det blir ju vad man gör det till! Men hade jag klarat av att vänta hade jag nog valt college.
Kram!
Isabella Torle

2014-11-01 @ 23:13:18Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0