I am back - or am I?

Jag har väntat så länge på att blogglusten ska komma tillbaks... Och jag tror att den kan ha gjort det... kanske.
Ibland känner jag att det inte finns någon idé att blogga om mitt för tillfället relativt meningslösa liv, men sen tänkte jag att när jag är stor och cool (som om att det någonsin kommer hända) så kan jag kolla tillbaka i bloggen och kolla hur patetisk jag brukade vara. 
 
Tänker släppa en bomb till er trogna läsare som av någon anledning fortfarande klickar in på min gamla sledna utbytesblogg. Jag och Danny har gjort slut. Yup. Every fairytale has its ending. Men jag tänker såhär... Är det menat att det ska bli vi, så kommer det bli vi. Men för just nu måste jag hitta mig själv innan jag är redo för att släppa in någon annan. 
 
Annars då? Livet rullar på. Är aningen pessimistisk till omgivningen, som alltid. Därför var boken räddaren i nöden (Catcher in the rye) en av de bästa jag någinsin läst. Huvudpersonen är precis lika pessimistisk till omvärlden och mänskligheten som jag, och det gjorde att jag kände igen mig i praktiskt taget allt han sa. Underbar bok, kan starkt rekommendera den. 
 
Alla mina boca high vänner are graduating nu. Deras sista skoldag var igår och de har ju haft prom också. Snacka om att min facebook har exploderat av lyckliga och underbara vänner som är klara med high school. Och snacka om att jag är avensjuk. Det går inte en dag utan att jag vill tillbaka till det enda stället jag någonsin känt mig hemma. Men för nu så ska jag göra den sista tiden i Sverige till det bästa jag kan!
 
Sorry för detta sjukligt långa inlägg btw. Bilderna är från valborg i Lund... Oj vilken härlig dag med härliga människor! 
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0