lame ass blogger

Hej sorry att jag är fruktansvärd på att uppdatera. Livet kommer ivägen då och då. Har inte tagit så många bilder de senaste dagarna, men jag har haft det väldigt mysigt! Igårkväll firade vi min kusin Adina som fyller 21. Jag, Tilda, Sabbe, Malin och Amanda överraskade Adina med presenter och planer inför kvällen. Hon blev jätteförvånad och glad och kvällen blev mycket lyckad! Först åt vi i båstad och sen drog vi hem till Tildas sommarstuga och gjorde en fet fruktsallad med glass medans vi kollade fotboll och pratade deep som fan. 
 
Idag har jag stött på Isabella på hennes samhällstjänst (HAHA) hon måste gå omkring i en reflexväst. Jävla idiot. Sedan kom Astrid hem till mig och vi chillade och kollade på Scooby Doo. Askul. Och juste! Jag har även hunnit vara inne på skolan och träffa Åke för att göra ett sista svenskaprov! Nu är jag klar med svenskan jag missade i ettan, sååå gött. 
 
I brist på bilder kör vi en throwback till den vackraste platsen jag någonsin varit på; St Maarten. Vi hyrde ju en scooter och åkte runt hela ön och kom till avlägsna och undangömda paradisstränder. Jag får gåshud bara jag tänker på det. Jäklar vad lycklig man var då. 
 

Postat av: Becs

Hej! Jag undrar hur saker är mellan dig och killen du blev ihop med när du var i USA, har ni gjort slut eller hur står det till?

2014-06-29 @ 16:12:31Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0