Försöker

Uppdateringen är på den låga sidan av spektrumet för tillfället, men det kanske blir ändring på det då jag ingår fas 2 av mitt sommarlov, dvs jobbdelen. Börjar jobba imorgon och sedan kommer jag jobba som en slav hela juli. Bor i sommarstugan tillsammans med Tilda som också jobbar i Torekov i sommar, fast på fiskhuset. Jag kommer alltså de timmar jag inte jobbar befinna mig ute på landet utan särskilt många krav och saker att göra, och därför kanske bloggen kan prioriteras. Kanske... 
Vad har hänt dessa dagarna då? Lite allt möjligt skulle jag säga. I förrgår spenderades kvällen hos mig tillsammans med Ida, Jonathan och Viktor. Det blev många skratt och en spontan donkentur där jag och Ida spenderade 300 kr. Igår var jag på bio med min lillebror Ludvig. Känns konstigt att faktiskt kunna umgås med honom som en sorts vän och inte bara som en jobbig lillebror. 22 jump street var det vi såg. Den var jäkligt rolig faktiskt. 
Nu ikväll har vi firat min moster här i sommarstugan med sjukt mycket mat och glass. Ska snart sova, jobbet väntar tidigt imorgon.
 
 
Älskar för övrigt min nya kimono som mamma köpte med sig från Barcelona till mig!
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0