8 juli, en bra dag

Dagen började med jobb, och oj vad jag trivs. Varenda människa är underbar! Slutade vid 6-tiden efter att ha haft en supergod middag gjord av kockarna på restaurangen, och efter lite häng med bla en av killarna som jobbar på restaurangen som tydligen bott i Hong Kong i 12 år, hur ballt?!
Dessutom kom en Red Bull bil förbi och förgyllde dagen med att ge alla en red bull och några extra. 
Efter jobbet drog jag hem till min kusins sommarstuga. Det känns nästan som min sommarstuga också då jag praktiskt taget växt upp här, och spenderat alla mina somrar i älskade Möllhult. För en gångs skull hade jag hela huset för mig själv. Tog en pw i det otroligt vackra vädret med en alldeles underbar kvällssol. Gick till Mäsinge strand, åh vilka barndomsminnen. Gjorde en massa styrkeövningar innan jag begav mig tillbaks till sommartugan. Var skitvarm när jag kom hem, och bestämde mig att ta moppen tillbaks till stranden och bada. Åkte dock till Ramsjö strand istället. Det var 25(?!) grader i vattnet! Premiärdoppet i Sverige detta året för min del. Efter ett år i Florida har jag blivit världens pussy när det kommer till kallt vatten. 
Kom hem, bakade blåbärspaj och såg den sjukaste fotbollsmatch jag någonsin sett. 
Helt ensam, åh vad jag älskar det. Detta kan kanske vara den första gången i mitt liv som jag känt total livsglädje i Sverige. Första gången jag kännt mig fri trots att jag befinner mig i det land som konstant kväver mig och min glädje. 
 
 
 
 
 
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0