Rewind

Över ett halvår sedan jag kom hem från USA. Oj vad mycket jag saknar det. Jag saknar allt. Människorna, staden, friheten, den ständiga lyckan, känslan att äntligen vara hemma. Ängelholm är inte hemma. Jag känner mig som en fullständig misfit. Ta mig inte fel, det är klart att jag har många fina vänner och jag älskar mitt rum, min familj osv. Men jag har aldrig hört till denna staden trots att jag bott här i hela mitt liv. Jag har alltid trott att det bara var något fel på mig. Att jag borde vara som de andra här. Men så kom jag till Boca och insåg att det var inte fel på mig. Jag hade bara varit på fel ställe i hela mitt liv. Jag passade in där. Allt kändes så rätt. Jag hade för första gången i mitt liv kommit hem. Och sedan togs det livet ifrån mig. Helt plötsligt. Som om någon dragit bort mattan under mina fötter. Det var som att vakna från en dröm. Tanken på att det är ett och ett halvt år kvar tills studenten och tills jag kan lämna denna jävla stad är så deprimerande. Hur fan ska jag överleva? Tanken på att packa en väska och bara dra är ständigt närvarande. Jag vill hem igen. Hem till USA. 
 
Ett stort ljus i mörkret är dock att min älskade Danny nu har flyttat hit!!!! VI KLARADE DET! Tack till alla underbara läsare för era stöttande kommentarer. Ett halvårs långdistansförhållande kanske inte låter som sådär jättemycket. Men fan vad jobbigt det har varit. Men så värt det. Nu vaknar jag vid hans sida varje dag och världen känns lite mindre grym :) 
 
Var ju även på återbesök i oktober... åhh vad bitterljuvt det var. Men så underbart. Lite bilder kommer i slutet av inlägget!
 
Till er som befinner er i USA just nu, FAN VAD AVIS JAG ÄR!!!
 
 

Postat av: Anonym

Hur funkar det när en amerikan flyttar till Sverige? Min flickvän är från USA och jag hade gärna flyttat tillbaka till sverige i framtiden. Svara väldigt gärna på denna kommentar!

2014-01-08 @ 17:07:06
Postat av: Felicia None

Hej på dig! Vad glad jag blev av att du skrivit ett inlägg. Jag följde din blogg förra året när du var i USA, och just nu befinner jag mig i USA. Din blogg var alltid min favorit, och inspirerade mig väldigt mycket. Och nu befinner jag mig här, och det är som en dröm. Jag vill verkligen inte åka hem och jag vet hur du känner. Men tack för en fin blogg, jag hoppas du fortsätter blogga lite. Kram

2014-01-11 @ 00:45:19
URL: http://feliciainthestates.blogg.se/Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0