Svar på kommentarer

Ännu ett inlägg! Gick in här och såg att jag hade fått en massa fina kommentarer... så jag tänkte svara på dem!
 
Hur funkar det när en amerikan flyttar till Sverige? Min flickvän är från USA och jag hade gärna flyttat tillbaka till sverige i framtiden. Svara väldigt gärna på denna kommentar!
svar: Det är krångligt som tusan. Finns en massa regler och bestämmelser som tyvärr försvårar situationen en hel del. Eftersom jag är 17 år, inte 18, så kan danny inte få uppehållstillstånd pga sin relation till mig. Är båda över 18 och har ett seriöst förhållande så är det relativt lätt att få uppehållstillstånd, arbetstillstånd etc. Men man får vara beredd på att det tar x antal månader. Jag hade gått in på migrationsverket.se, för där finns all information :)
 
Hej på dig! Vad glad jag blev av att du skrivit ett inlägg. Jag följde din blogg förra året när du var i USA, och just nu befinner jag mig i USA. Din blogg var alltid min favorit, och inspirerade mig väldigt mycket. Och nu befinner jag mig här, och det är som en dröm. Jag vill verkligen inte åka hem och jag vet hur du känner. Men tack för en fin blogg, jag hoppas du fortsätter blogga lite. Kram
 
svar: Åhh sånnahär kommentarer gör mig så glad!!! Tusen tack, och kan tillägga att jag är fruktansvärt avensjuk på dig som har så många månader kvar... Jag tror faktiskt att jag kommer fortsätta med inlägg lite då och då, och när jag är ute och reser, eller åker tillbaks till USA så lär jag uppdatera lite mer! Kramis
 
Hej! Superfin blogg! Undar bara vart du hittat bikinitrosorna du har på dessa bilder? De var ursnygga :D
svar: Hejsan, tack så mycket! :) Bikinitrosorna är köpta på favvisstället... Victoria's secret såklart! :)
 
 
Var det så där läskigt att äta lunch som man tror att det är? Du vet typ "you can't sit with us" haha. Nämen jag förstår att det inte är så men hur var det första dagen på lunchen? Ska nämligen åka till Colorado nu i höst efter nian så jag är lite nervös ;)
 
svar: Det var väldigt nervöst, men som tur var hade jag snackat med en norsk utbytis och vi hade bestämt att ses på lunchen så att vi inte behövde vara ensamma. Denne norska utbytisen blev senare en av mina närmaste vänner, Lise Marie! Sen så var min skola lite annorlunda, för eftersom det var varmt året om i Florida så satt man aldrig i cafeterian utan alla satt liksom utspritt på skolgården. Men alla var väldigt välkomnande. Om man sa att man var från Sverige och inte kände någon, så erbjöd de sig alltid att hänga eller äta lunch tillsammans etc :)
 
 

Rewind

Över ett halvår sedan jag kom hem från USA. Oj vad mycket jag saknar det. Jag saknar allt. Människorna, staden, friheten, den ständiga lyckan, känslan att äntligen vara hemma. Ängelholm är inte hemma. Jag känner mig som en fullständig misfit. Ta mig inte fel, det är klart att jag har många fina vänner och jag älskar mitt rum, min familj osv. Men jag har aldrig hört till denna staden trots att jag bott här i hela mitt liv. Jag har alltid trott att det bara var något fel på mig. Att jag borde vara som de andra här. Men så kom jag till Boca och insåg att det var inte fel på mig. Jag hade bara varit på fel ställe i hela mitt liv. Jag passade in där. Allt kändes så rätt. Jag hade för första gången i mitt liv kommit hem. Och sedan togs det livet ifrån mig. Helt plötsligt. Som om någon dragit bort mattan under mina fötter. Det var som att vakna från en dröm. Tanken på att det är ett och ett halvt år kvar tills studenten och tills jag kan lämna denna jävla stad är så deprimerande. Hur fan ska jag överleva? Tanken på att packa en väska och bara dra är ständigt närvarande. Jag vill hem igen. Hem till USA. 
 
Ett stort ljus i mörkret är dock att min älskade Danny nu har flyttat hit!!!! VI KLARADE DET! Tack till alla underbara läsare för era stöttande kommentarer. Ett halvårs långdistansförhållande kanske inte låter som sådär jättemycket. Men fan vad jobbigt det har varit. Men så värt det. Nu vaknar jag vid hans sida varje dag och världen känns lite mindre grym :) 
 
Var ju även på återbesök i oktober... åhh vad bitterljuvt det var. Men så underbart. Lite bilder kommer i slutet av inlägget!
 
Till er som befinner er i USA just nu, FAN VAD AVIS JAG ÄR!!!
 
 

RSS 2.0