Svar på frågor!

Vill börja med att säga TACK för alla kommentarer, jag blir så himla glad, och läser varenda en, även om jag bara lägger upp de kommentarer som jag tror att andra är intresserade av att läsa i ett inlägg. De gör mig så himla glada, ni är bäst! Vill ni inte att jag ska ta upp några frågor här i bloggen kan ni maila mig på isabella@torle.se!
 
vart köpte du din klänning? älskar den!!
svar: Jag köpte den i en bröllop/bal-affär i Fort Lauderdale, men den är från märket "Terani Couture" och går att beställas online! När jag kommer hem kommer jag även sälja min klänning så är ni intresserade av att köpa den utan dyr tull från Usa till Sverige och till ett nersatt pris trots att den bara är använd en gång så hör av er! Det är size 0, men passar typ en normalsmal tjej. Jag är 174 cm lång och bhstorlek typ 70c-75b något sånt, och den var på gränsen till för liten för mig, men satt ändå bra!
 
vet att ni kommer lösa det, om man vill något tillräckligt mycket finner man en väg :) oroa dig inte!
svar: Åh tack för peppande och inspirerande kommentar, det behövde jag!
 
Hey Isabell!
Sjukt att jag äntligen hittat någon som åkt precis efter nian, och som är senior, skulle du kunna berätta om hur du blev senior och om betyget spelar nån större roll? 
Svar: Jag blev faktiskt inte senior, vilket jag var löjligt besviken över i början av året. Trots att jag tekniskt sett skulle ha varit junior, men kunde ha varit senior också för att jag hade väldigt bra betyg, så vägrade min skola att sätta mig i någon annan årskurs än sophomore, vilket är grade 10. Jag var så ledsen, men det gjorde faktiskt inte så mycket. Nästan alla mina klasser är blandade, så det finns seniors, juniors, sophomores och freshmens blandat i varje klass. Lunch har alla samtidigt, så jag kunde sitta med mina junior och senior friends varje lunch, och dessutom gick jag och pratade med rektorn och sa att jag jättegärna ville gå på prom trots att egentligen bara seniors får gå, och han förstod mig och lät mig gå. Jag fick praktiskt taget alla senior fördelar bara för att jag gick och pratade med rektorn, så det kan jag tipsa om! Är det något ni är missnöjd med, var inte rädd att prata med någon på skolan!
 
Åh vad glad man blir av kärlek, även av att läsa/höra om andras. Det är verkligen det bästa som finns!
svar: Håller med fullständigt! Vad glad jag blir att du tycker om att läsa om mig och Danny, haha ibland är jag rädd att jag skriver för mycket om honom, men jag kan bara inte hjälpa det, han är ju så underbar haha!
 
hur kommer du och danny göra när ditt år är slut?
svar: Som sagt, vi vet inte... vi försöker komma på en lösning men om någon har idéer, feel free att kommentera!
 
Gift er
Svar: Hahah, jag ska inte ljuga och säga att vi inte pratat om det. För det hade ju gjort att jag kan stanna i Usa hur länge jag vill, skaffa ett jobb så att jag kan stanna i ett år tills Danny är klar med skola, och under tiden hade jag kunnat studera svensk skola online på Korr distansgymnasium. Även om vi ju inte skulle ha ett stort bröllop än då jag är så ung, så är det ändå en väldigt stor grej... dessutom måste ju mina föräldrar skriva under papper och så, vilket jag är tveksam till att de skulle göra tyvärr.
 
bor du hos Danny nu? hur fungerar det med din organisation? vad säger din värdfailj?
Älskar din blogg så snälla svara :)
svar: Nej, jag bor inte hos honom men eftersom jag känner min värdfamilj sen innan så har de inte jättestrikta regler så jag kan spendera mycket tid med honom, vilket jag uppskattar så mycket! Min värdfamilj är bäst! De är så snälla!
 
bor du hos honom nU? får man det för sin organistaion?
svar: Som sagt, nej, men jag spenderar mycket tid hos honom! Skulle inte tro att man får bo hos någon annan för sin organisation.
 
hejsan! har du en iphone 4 eller 5? har du köpt den där? :)
svar: Hej, jag har en Iphone 4s som jag köpt här, med fri surf, sms och samtal. Om jag åker hem kommer jag att sälja telefonen till blivande utbytesstudent, så blivande utbytesstudenter, är ni intresserade av iphone med amerikanskt abonnemang, hör av er!
 
Kan man inte åka på ett utbytesår till? Det kanske är för dyrt, men tekniskt sätt hade man väl kunnat? :) hoppas det löser sig
svar: Jo det kan man ju, men man får inte jobba på ett sådan studentvisum, och dessutom måste jag ju gå amerikansk skola också medans jag gör svensk skola på fulltid. Och ja, det skulle bli för dyrt... Mina föräldrar har fått betala så mycket extra detta året, inte bara den dyra kostnaden till organisationen utan även väldigt mycket fickpengar hela tiden, det är svårt att hålla i sina pengar här, då man köper mat från restauranger varje dag och måste betala för typ shampo, deo och allt sånt själv. Och så är det ju shoppingen som det är svårt att hålla sig borta från...
 
har för mig att jag läste någonstanns att man kan ansöka om visum för high school studier om man redan är inskriven sedan tidigare, vilket du ju är. är verkligen inte säker men har för mig iaf. värt att kolla upp. :) hoppas verkligen ni löser det, nu är jättefina tsm!
svar: Hmm det låter intressant, ska kolla upp det! Tusen tack, det hoppas jag med, kram
 
och sen finns ju att läsa distans också. borde inte de gå på något sätt?
svar: Jo, det är något jag försöker fixa. Man kan studera svenskt gymnasium online och det hade varit så perfekt om det löser sig så att jag kan göra det!
 
Om du pluggar igen ditt första år på gymnasiet nu, går du inte längre i amerikansks High school?
Svar: Jag pluggar inte igenom hela mittt missade år just nu, utan jag gör matte, företagsekonomi och privatjuridik. När(om) jag kommer hem i sommar så lär jag få plugga väldigt mycket och jag kommer även få ta en del klasser jag missat utöver den vanliga skolan till hösten. Jag går fortfarande high school här, men har rätt enkla klasser, så jag kan ägna pluggtiden till min svenska skola.
 
Pluggar du ditt svenska år på distans nu? Är det något som är speciellt för din skola eller hur får du göra det? Jag åker i höst och det vore ju himla najs att slippa gå med 97orna... har du pluggat distans hela året? isånafall hur har du fått det att funka med high school studierna också? jääättetacksam för svar!
Svar: Ja, jag gjorde en deal med min skola att jag kan hoppa in i tvåan. Dock är det väldigt mycket jobb så man måste vara beredd på att lägga ner tid. Jag åkte dit personligen innan jag åkte till Usa och pratade med rekorn, visade att jag hade väldigt bra betyg, och som tur var så var han shysst, så inget extraår för mig! Hade aldrig kunnat stanna i TRE år i samma lilla stad i Sverige haha, jag vill ut i världen, leva!
 
pluggar du både på High School i floria och ditt svenska år samtidigt? hur lyckas du? Din blogg är helt underbar! :)
Svar: Ja, men som sagt bara delar av min svenska skola. Det är rätt krävande, måste jag säga... Men jag anser att det är värt det! Åh tack!! Det är sånna här kommentarer som ger mig vilja att lägga ner massa tid på bloggen!

Postat av: Frida

Hej! Jag ska iväg nästa år och fundera på det med iphonen! Vad tänkte du för pris? Jätte fin och bra blogg för övrigt!:)

2013-05-03 @ 21:29:46
URL: http://fridaintheus.blogg.se
Postat av: Rebecca

Jag gillar din blogg jätte mkt! :)
Vilken skola ska du gå på om du kommer hem till Sverige?
Tycker verkligen att du och Danny verkar vara perfekta ihop, så släpp aldrig honom! Gift er tycker jag är en bra idé :) Eller distansförhållande 1 år :)

2013-05-04 @ 11:33:15
Postat av: Sanna

Vilken linje går du på gymnasiet? :)

2013-05-04 @ 13:54:46Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0