Några bilder från underbara dagar

Det är SÅ kul att ha mamma här!!

i förrgår var vi (Jag, mamma, Nettan och Danny) på andra sidan Florida (västkusten) i Naples och Fort Myers. Det är så himla mysigt där! Hela dagengick åt till stranden, mat, och bara gå omkring i dessa mysiga små städer och njuta! 
 
Igår var också en superhärlig dag! Jag och Danny hämtade upp mamma och så åkte vi till Deerfield beach (Staden bredvid Boca Raton) och gjorde paddle boarding, och det var helt fantastiskt! Vi var i havet, och det var helt kristallklart vatten, även när vi var långt långt ute och det var jättedjupt så såg man ända ner till botten! Det var runt 30 grader och strålande sol och vattnet var helt stilla! Att paddla omkring på paddleboardsen och sen bara ligga långt ute på havet och sola på dem är helt underbart!
 
Efter paddle board så åkte jag och mamma till Mizner park och åt lunch på en underbar italiensk restaurang för att sen åka och shoppa. Köpte nytt bare minerals smink (Som förövrigt är typ hälften av priset här i USA) och fick även ett par jeans och en tröja av min älskade mamma!
 
Spelade även månskensserenaten på piano för mamma, eftersom jag har lärt mig hela sången på piano under detta året, och det är mammas favorit. 
 
På kvällen träffade min mamma Dannys familj. Det var jättelyckat och så kul att de fick träffa varandra! Vi åt jättegott och efter några timmar åkte vi hem. Dannys bros Chris hängde med oss hem, och nu idag sitter vi här och tar det lugnt. De kommer släppa av mig på stranden nu, där min mamma är. Nästsista dagen tillsammans idag! :( 
 
Några bilder från Naples (Mamma har de bästa bilderna, så de lägger jag upp senare)
 

Postat av: Emma

Hej! Jag tänkte bara fråga hur du gjorde eftersom du åkte med STS men "hoppade av" eller vad man ska säga och åkte utan organisation, hade inte du betalat in allting redan då? Fick du tillbaka pengarna? Hur gick det till :)? Kraam btw jättefin blogg

2013-05-11 @ 19:50:31
Postat av: Emma

Haha förlåt kommenterade nog på fel blogg :)

2013-05-11 @ 19:54:36Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0