Frågor & svar

Asså gud vad fina ni är! TACK för era stöttande ord 
 
Här är svar på en del av de senaste kommentarerna!:
 
Hej! Jag tänkte bara fråga hur du gjorde eftersom du åkte med STS men "hoppade av" eller vad man ska säga och åkte utan organisation, hade inte du betalat in allting redan då? Fick du tillbaka pengarna? Hur gick det till :)? Kraam btw jättefin blogg
svar: Hej! Du har rätt i att jag skulle åka med STS men hoppade av och att jag hade tänkt åka utan organisation. However, det visade sig att det inte gick att åka utan organisation om man inte gick på college eller på privat high school (vilket är svindyrt... hundratals tusen kronor för en termin). Anledning? Vanliga high schools har inte ett formulär som är kallat I-20 och det måste skolan ha för att man ska kunna åka dit på ett F-1 visum, vilket är det visumet man får om man åker utan organisation. 
Ja, vi hade betalat in allting men de snåla jävlarna tvingade oss att betala 20 000 kronor till dem ändå, även fast de inte hade gjort något för mig än, de hade inte köpt flygbiljetter eller NÅGOT som kostade dem pengar. Så 20 000 kronor i ren vinst för dem. Tycker inte om STS, den saken är säker. Men helt seriöst... Alla organisationer har brister och är lite skumma. Tack, vad glad jag blir att du gillar min blogg! :)
 
Går du inte i skolan?
 
svar: Nope, sommarlov sedan ett bra tag tillbaks! Fick sluta samtidigt som alla seniors trots att jag tekniskt sett är en sophomore!
 
Skulle du kunna skriva ett välutvecklat inlägg om hur du ska göra efter utbytesåret? Vad jag har fattat det som så ska du Inte gå IB men behöver ändå inte gå om ett år? Kan du förklara lite hur det funkar och hur du ska göra! :) 
Jag vill nämligen åka till USA efter nian och var lite inne på att gå IB efter året men jag insåg rätt snabbt att det inte finns några ämnen eller inriktningar som passar mig där, dock så är jag inte så taggad på att gå om ett år heller för den delen. :)
Svar: Jag svarar på denna fråga i ett eget inlägg! :)
 
Hoppas verkligen att det håller! Ni är så fina tillsammans!! :)
Svar: TACK! ♥
 
Hoppas verkligen att det löser sig, det måste vara fruktansvärt jobbigt!<3
Svar: Åhh tack så mycket, blir så glad av sånnahär kommentarer! Ja, det är väldigt jobbigt och ledsamt :( 
 
kommer du att fortsätta blogga när du kommer hem 
till sverige igen? det skulle vara väldigt roligt!
Svar: Var inte säker på om jag skulle fortsätta eller inte, då jag trodde att folk inte skulle bry sig efter att jag kommit hem från Sverige, men nu när jag fått flera kommentarer som denna, så har jag faktiskt ändrat mig! Så ja, jag lär fortsätta blogga när jag kommer hem, hoppas ni fortsätter att titta in!
 
När du sedan är klar med gymnasiet kommer ni flytta tillbaka till FL då? Och hoppas såklart att det håller ni är väldigt fina tillsammans! Förresten hur många år kvar i gymnasiet har du?
Svar: Jag vet faktiskt inte! Jag älskar Florida, men jag är något av en Globetrotter, jag vill se hela världen och bo på alla möjliga ställen innan jag satsar fullt ut på min musikkarriär! Som tur var tycker Danny likadant, så om vi håller ihop tills jag är klar med gymnasiet så lär det bli en jorden runt resa, och efter det får vi se vart livet tar oss! Och tack tack tack för peppande ord!! Jag är född 96, och ska egentligen börja ettan när jag kommer hem, eftersom jag missade detta året. Men mina andra 96vänner börjar tvåan nu till hösten, och jag lyckades fixa så att jag kan hoppa in i tvåan med! Så jag har alltså 2 år kvar :) Kram!!
 
tips: prata med emiliaaj.blogg.se, hon gick igenom exakt samma sak!
Svar: Tusen tack för tipset, känns väldigt skönt att läsa om någon i samma situation!! Kram :) 
 
Hoppas att ni klarar det :D 
Skulle man kunna få vara vän med dig på Facebook? :) 
Din blogg är super! Kramar!
Svar: Javisst! Bara lägg till mig, och skriv gärna ett litet meddelande om att du läser min blogg, för annars accepterar jag oftast inte random folk som jag inte vet vilka de är. Men bloggläsare är alltid välkomna! :) Och vad glad jag blir att du gillar min blogg! :) Kramis!
 
 
 
 
 
 
 

Postat av: Emma

Jag pluggade på college i ett och träffade min flickvän där. När vi sa hejdå till varandra på flygplatsen var det värsta jag varit med om. Men vi smsar och skypar varje dag, och det funkar bra! Vi kommer inte kunna bo ihop på 2 år, men med vilka så går allt :)

2013-05-23 @ 01:51:27
Postat av: Emma

Håller med dig och förstår helt vad du menar, jag hamnade typ i samma sits som dig men har hittat egen värdfamilj nu som tur är :)!

2013-05-24 @ 12:01:59
Postat av: cecilia

Kan inte skicka ett meddelande till dig på FB.?

2013-05-24 @ 18:25:27
Postat av: Karin

vi försöker också fixa skola och familj på egen hand. Vi har kollat upp det där med SEVIS-approved skola och det finns massor. Eller är det något annat som krävs för att skolan ska ta emot utbytesstipeniater? Det är inte lätt att hitta info om detta.

2016-01-01 @ 12:08:44Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0