Svar på frågor!

Är väl dags att svara på alla kommentarer, det var ett tag sen! Får även in massa meddelanden på facebook och mail där folk som möjligen är blivande utbytesstudenter ställer frågor, vilket är superkul, svarar mer än gärna på frågor! Min e-mail är isabella@torle.se så fråga på!
 
 
Hej Isabella! Måste börja att tacka för en inspirerande blogg! 
Jag ska åka till Miami och ca 1 vecka och undrar om du har några tips på matkedjor/matställen som du tycker om? Tänkte att det kan ju hända att de finns i Miami med :) 
Svar: Hej, tusen tack! Jag svarade på detta genom ett mail har jag för mig... Men iaf några matkedjor i Florida/USA jag tipsar om är:
Chipotles eller Moe's - typ burritoställen, GALET gott, billigt och nyttigt! Vilket av ställena som är bäst är den ständiga frågan här i Florida...
Five Guys - BÄSTA hamburgarstället
Chili's - God restaurang, billig
Pei Wei - Billig, supergod thaimat
Lemon Grass - Helt underbar sushi!


 
Vart är klänningen köpt? :)
Svar: I en underbar butik vid namn Arden B!


Hejsan, gillar din blogg! :) 
Skulle du kunna fråga Danny (eller någon annan amerikanare) vad de tycker om svenska språket..? Alltså om dom tycker att det låter kul, fult, fint (eller bögigt, som jag har hört att några tycker..) ? Gärna också vad de har för uppfattning om Sverige och svenskar i allmänhet, sånt är alltid kul att veta! ;) 
Hare bäst där borta!
 
Svar: Det många säger är att det låter som att vi sjunger när vi pratar haha! Alla tror att varenda svensk människa är blond blåögd och lång, att det är minusgrader året om och alltid snö och att vi typ lever i stenåldern (Får frågor som: har ni internet i sverige, vet du vad en mikro är, har du hört talas om pizza osv) 


Har en liiiten fråga, kommer ditt bloggnamn ifrån den underbara filmen across the universe eller bara låten, för om det kommer ifrån filmen blir jag Typ överlycklig eftersom det är den bästa film jag någonsin sett! Och tack för att du också lyssnar på gammal musik, är väldigt ensam om det i min umgängeskrets:P
Svar; haha min bloggtitel kommer verkligen inte från filmen across the universe, utan det kommer från låten "Across the Universe" med The Beatles. filmen Across the universe är ju en musikal med beatles-låtar så på det sättet kommer det från filmen, men det är endast pga sången across the universe och min kärlek till The Beatles som mitt bloggnamn kommer ifrån! Och vad kul att du också gillar riktigt musik! :)
 
haha skit lika ju har alltid tyckt det! har du sett den filmen, soul surfer om henne? sjukt bra! :D
Svar; Har aldrig sett den filmen men får ta och kolla på den snart haha! :)
 
Var har du köpt din batman t-shirt? Sjukt snygg!
Svar; Det är faktiskt min pojkväns tröja, jag lånar alltid hans kläder haha... Men jag håller med om att det är asball!


Åh vad fina!! I vilken butik hittade du dom? :)
Svar: I en butik i Ft lauderdale som heter Patricia's South, otroligt fina bal-och-bröllopsklänningar klänningar!
 
hej! du jag har lite frågor om utbytesstudent osv, skulle jag kunna få din mail eller facebook? :)
 
Svar: Absolut! isabella@torle.se


Hej! Måste bara få fråga åker du med organisation eller åker du själv, för du verkar ha det ganska så ''fritt'' eller vad man ska säga:D?
Svar: Hej! Jag åker med organisation, men har det väldigt fritt för jag känner min värdfamilj sen innan, och de har inte så mycket regler, och min local coordinator har ingen koll på mig och vi pratar typ aldrig :)
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0