Stopp nr 3

Det tredje stoppet, also known as bästa dagen i mitt liv var i St Maarten. Sagolikt vackert, finns inga ord... Fullt av berg och vulkaner, exotiska växter, paradistränder och underbart folk!
Så fort vi kom i land hade vi ingen som helst plan på vad vi skulle göra. Medans vi gick utan några planer kom idén upp om att hyra en moped och köra runt ön. Lyckligtvis fanns mopeduthyrning 5 minuter bort, så för 65 dollar för en hel dag hyrde vi en moped och körde runt hela ön! Vi stannade på flera små undangömda stränder och det var utan överdrift de vackraste synerna jag någonsin sett. Köra moped var för övrigt otroligt skrämmande då det kändes som att alla vägar var 30 cm breda och 90 grader branta. Dessutom kan man ju knappt kalla dem vägar eftersom asfalten var så dåligt att det snarare kan kallar grusväg som dessutom var full med hål. Traumatisk upplevelse. Men väldigt kul.
 
På en av stränderna såg vi 3 valar!!! Dom hängde omkring precis vid strandkanten, HUR SJUKT?! 
 
Råder alla att åka till St Maarten, jag har aldrig upplevt något så vackert! Bilderna är vackra men ger inte rättvisa till hur det faktiskt såg ut...
SOLBRÄND :(
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0