Spring break!

Har nu en veckas lov, väldigt skönt!
Både i fredags och idag var jag på gymmet, måste ju vara fit inför prom... 
I fredags hängde jag, Danny och hans bror. Vi drog till the Cheesecake factory och åt (amazing) och efter det skulle vi gå på bio. Vi kom 5 min sent till den sista filmen som visades, och den idioten som jobbade vägrade låta oss in fast vi hade biljetter. När vi sa att det var jättelöjligt, eftersom vi har biljetter till en film som inte ens har börjat än, pga 15 minuter reklam i början, så ropade han på polisen i bion som sparkade ut oss utan att ens lyssna på vad vi hade att säga. Dagen efter gick vi dit igen och träffade managern som bad om ursäkt och gav oss 6 biobiljetter. Hur gött? 
 
Så i lördags, eftersom vi hade gratis biljetter, åkte jag och min älskling och åt sushi med hans bror och mamma. Danny och hans bror känner de som jobbar på sushistället vi var på, så innan deras mamma kom blev vi bjudna på två rundor av saké-bombs, vilket är en shot av saké(japansk alkoholdryck) som man sänker ner i ett glass öl och sen halsar man allt. och efter det gick vi på bio, springbreakers. Fruktansvärt asdålig film och den var inte slut förrens klockan typ 03.30 på natten.
 
I fredags var det först en assembly i skolan om droger. Föräldrar till barn som dött av överdoser var där och berättade och det var otroligt sorgligt. Jag satt med Katie och Summer, två supersnälla tjejer. Efter det var det ett peprally, vilket också var kul. 
 
Var även på stranden i lördags. Det är så fint väder just nu, 30+ och sol, så jag hoppas verkligen att det håller i sig tills min kusin, moster och morbror kommer hit och hälsar på, vilket är på onsdag, om 3 dagar!! 
 
 
Danny och hans mamma!
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0