Orlando

Tidigt imorgon bitti åker jag och min värdfamilj till Orlando för att träffa min kusin Tilda och hennes familj! Vi sover en natt på hotell och kommer gå på olika nöjesparker. Vet inte riktigt vilka än, men vet att vi ska till Islands of Adventure iaf. Älskar den parken, kommer ihåg för ett par år sedan när jag var där. Hulken är ju bara underbar. Det ska bli SÅ kul att träffa Tilda och dem, helt otroligt att vi snart inte setts på ett år... 
 
Tilda, Cilla och Kalle följer efter Orlando med oss till Boca Raton! Längtar efter att få visa henne mitt Amerikanska liv! På listan står bla shopping, stranden, lyxbio och oändligt med matställen som måste visas. (Chipotles, Moe's, hooters, five guys, pei wei, J Alexander's, Baja Café)
 
Om 10 dagar är det prom!! LÄNGTAR! Har ju redan köpt balklänningen, och även bokat håruppsättning och smink på en salong vid namn Fly by Blow Dry. Ska boka tid för naglar, köpa skor, betala limousin, bestämma vad vi ska göra efter (Miami eller hotellefterfest) Är så lycklig att jag kan ta med mig Danny som dejt. 
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0