Grand Turk Island - Turks and Caicos

Första stoppet var Grand Turk Island, en fantastiskt vacker korall-ö med superblått vatten , långa sandstränder och ENORMA snäckor! 
På denna ön gjorde vi en snorkeling excursion. Vi åkte ut med båt till två olika ställen ocn snorklade. Denna ö är en av  världens bästa snorkling och dykningsställen och det var helt otroligt! Revet var så nära att man bara var några decimeter ovanför det. Man såg alla sorters färgglada fiskar, som jag sa - tusentals enorma snäckor - Fiskar som var 1 meter långa (ingen överdrift) och en stooor stingrocka som simmade omkring precis under oss! Färgglada koraller och anemoner och massa sånt, såg så många dorisfiskar, ni vet i hitta nemo haha. Det var verkligen en fantastisk upplevelse och även om jag snorklat förut går det verkligen inte att jämföra med detta!
 
Efter snorklingsturen skulle man egentligen ta bussen tillbaka till stranden där färjan var, men jag och Danny valde att gå längs strandkanten själva istället, vilket visade sig vara en perfekt ide då vi var helt ensamma på en lååång strand och även hittade sjuka antal snäckor. I slutet av dagen låg vi bara och stekte i strålande sol och badade i kristallklart vatten. Drack smoothies och pina coladas i en tropisk bar med palmblad som tak och livet kändes rätt bra.
 
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0