Back in Florida!

Har haft världens bästa vecka men min älskade!! Har så mycket att berätta och för att inte göra världens längsta inlägg tänkte jag dela upp det! Detta inlägg kommer vara om hur det var på båten och bilder därifrån! Därefter kommer ett inlägg i taget om de 4 olika ställena vi besökte! 
 
Vi åkte med Holland America line och båten var SÅ fin! Kändes som ett lyxhotell och maten (som ingick i priset vi redan betalat och alltså var gratis) var UNDERBAR! Fetaste frukostbuffén varje morgon med pannkakor som gjordes framför ögonen på en, frukt, alla sorters bröd, bacon, yoghurt, varm choklad, ägg, muffins you name it. De hade ALLT. Lunch likadant, ENORM buffé med så mycket att välja på att jag inte åt samma sak en enda gång. Till middag åt vi 4-rätters (Förrätt. soppa/sallad, huvudrätt och efterrät) dock orkade vi aldrig äta alla 4 rätter haha. Men även detta var otroligt gott, vi åt bland annat hummer, feta köttbitar etc. 
 
Båten hade 2 pooler, ett gym, 3 jaccuzzis och massa olika ställen att äta eller få snacks och dricka. De hade även gratis 24-timmars rum service och gratis 24-timmars uthyrning av filmer. Våra dagar på båten bestod av mat, sova, mat, bada i poolen och sola, mat, sova, mat, kolla film, mat... ja ni fattar. Dagarna på båten var vi rätt slut efter långa dagar i land innan, så det blev bara massa avslappning. Dock kom vi faktiskt iväg till gymmet! 
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0