Pappa och New York

Pappa kommer hit imorgon!!! Ska bli så himla kul att visa honom mitt älskade Florida! På schemat finns stranden (obviously), massor av mina amerikanska favorit-matställen, sawgrass mills, inspelning av musikvideo till en av mina låtar (pappa är fotograf/filmfotograf), paddleboarding, kanske Miami. 
 
På söndag morgon, vilket kommer vara den sorgligaste dagen i mitt liv, så lämnar jag det som blivit mitt hem, och den jag älskar. Det känns så oerhört jobbigt. Dock ska jag verkligen försöka njuta av de 2 dagar jag och pappa har i New York innan det bär hemåt till Sverige. Det blir femte gången i New York för mig, och jag älskar staden mer och mer för varje gång. Har skrivit upp de ställen jag verkligenn vill besöka. Både John Lennon Memorial i Central Park, och The Dakota building där han, Yoko och Sean bodde, och det var även precis vidd trappuppgången av denna byggnad som han blev skjuten. Sen även affärer som LF, Pixie Market, den stora Victoria Secret butiken (Deras Semi-Annual Sale är just då jag är i New York!) och såklart en del ställen som Times Square, Soho och China Town. Dessutom vill jag besöka en del second hands och vinyl record shops. Hoppas vi hinner med allt hehe! 
 
Så på onsdag den 19:e är jag hemma i Sverige igen. Känner mig väldigt ledsen just nu. Självklart saknar jag delar av Sverige, men jag vill inte lämna mitt nya liv här, mina nya vänner, Florida och framförallt min älskade Danny :(
 
Några bilder från förra gången i New York!
 
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0