Dags för det där inlägget

Jag vet att jag sa att jag skulle fortsätta blogga när jag kom hem, och jag vet hur irreterad jag blev när alla utbytisar som kom hem den sommaren jag skulle iväg, helt plötsligt slutade uppdatera bloggen mot slutet eller när de kom hem. Men nu förstår jag dem. Man orkar liksom inte. Det känns inte lönt, och det känns som att denna blogg här till mitt år i USA, och då det är avslutat blir det liksom lite svårt att fortsätta. Men det är mycket mörjligt att jag återfår min blogglust om någon vecka, så ni kan ju kika in och se.
 
Sista dagarna var jag och pappa som sagt i New York, och trots att jag var väldigt ledsen så var det ändå mysigt. Eftersom jag har varit där många ggr förut så fokuserade vi inte jättemycket på sevärdheter som frihetsgudinnan och empire state. Dock gick vi ju 5th avenue down och lite gator runt omkring där. Men vi spenderade mycket tid i Soho och på lower east side. Kan verkligen rekommendera Lower East Side för folk som jag, som älskar second hand, vintage, independent music shops osv. Och atmosfären där var sååå skön, inte alls massa turister och sånt. Och shoppingen i Soho är ju rätt så underbar. 
 
Nu sen jag kommit hem så har jag ju såklart träffat mina fina vänner igen. Har njutit lite extra av mitt egna rum, min vinylspelare, piano osv. Ändrade runt lite i mitt rum häromdagen. Satte upp en fet världskarta med knappnålar i de länder jag varit i. Sen hängde jag upp en hel del vinylskivor på väggen. 
 
Och nu till den jobbiga delen. Hur mår jag? Jag klarar mig bättre än jag trodde jag skulle, men det är väldigt jobbigt och mitt älskade Florida känns så långt borta. Förutom det underbara vädret och strande saknar jag alla vänner, all mat och såklart Danny. Ni undrar säkert hur det går mellan oss, och jag kan glädja er med att det går bra! Vi Skypear varenda dag, vilket är the highlight of my day haha. Vi letar just nu flygbiljetter då han ska komma och hälsa på mig i augusti. Det känns bra, för vi båda känner att distansförhållande funkar bättre än vad vi trodde. Det jobbigaste är på kvällen innan man somnar... Då känner man sig väldigt ensam. Dock så tänker jag alltid att när jag vaknar kommer det vara en dag närmare att vi ses igen! 
 
Och just det ja, jag pluggar SOM FAN! En sommar på mig att plugga igen ett år av ekonomilinjen... väldigt stressigt... 
 
Jag hade i alla fall det bästa året i mitt liv, och jag känner mig som en annan person. Jag tänker fullständigt annorlunda och ser världen från ett helt nytt perpektiv.
Den svenska skolan? ÄLSKA DEN. Även om high school är underbart med school spirit etc, så behandlas alla som att man deep down är kriminell. Ingenting är tillåtet och vad man än gör så slutar det med kvarsittning. 
 
Kan avsluta med att jag har haft the time of my life, och jag hade utan tvekan gjort ett år till om jag hade haft möjlighet. Till alla er som ska iväg nu snart, NJUT! Och snälla, ta vara på tiden, för den flyger iväg. För mig så var de två första månaderna rätt långa. Sen flöt allt på i normal tid fram tills november-december. Och sen vips, så var man hemma igen. Det sista halvåret var det roligaste, men var det som gick så snabbt att man inte riktigt kn fatta att man är hemma igen. 
 
 
 
 

Postat av: Emma

Hej! Det har varit jätte roligt att följa din bogg under ditt år! Jag ska själv åka iväg ett år till USA nu.
Emma

2013-07-05 @ 16:18:09
URL: http://usaemma.blo.gg
Postat av: Tyskland

Håller med ovanstående, roligt att följa bloggen. Bodde själv i USA under 1.5 år, saknar det rätt ofta!

2013-08-11 @ 22:17:31
URL: http://trelleborgtyskland.seName:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0