Helgen

Mer uppdatering ang. helgen! Gjorde sååå mycket denna helgen haha... trerätters fondue, stranden i soluppgången, åkte till andra sidan florida, spenderade tid med eryka, carly, L-M och Elsa, myste med pojkvän osv. 
 
I söndags så gick jag och min fina upp tidigt och åkte till stranden i Delray. Det var sjuuukt fint väder och över 30(!) grader! Vi solade och badade i några timmar tills han var tvungen att åka till jobbet. Då träffade jag L-M och vi gick till hennes värdmammas systers pojkväns lägenhet mitt i Delray... Det var sjuuukt lyxigt med utsikt över the intracoastal! Vi njöt av utsikten på balkongen ett tag och sen gick vi ner till poolen, Elsa kom, och vi solade, lyssnade på mysik, pratade och läste!
 
Efter ett par timmar gick vi till Lemon grass, vilket är en UNDERBAR sushi-restaurang! Där mötte vi upp Eryka och Carly och vi fem åt supergod lunch. Sushin här är DIVINE... Min favorit är green dragon... Det är med shrimp tempura (friterad räka), sparris, cream cheese och avokado on top + krispiga typ brödsmulor på. Det kanske inte låter jättegott, men det är helt fantastiskt. 
 
Efter det gick vi längst Atlantic Ave där de hade konstutställningar och typ en marknad, och det var så mysigt! En perfekt dag och jäklar vad mycket färg jag fick!
 

Postat av: Josefin

Var har du köpt din batman t-shirt? Sjukt snygg!

2013-02-01 @ 20:13:16Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0