Prom planning

Prom är imorgon och jag är sååå excited! 
Dock är det fortfarande så mycket att planera... Är jävligt besviken på en av mina vänner här då hon gjorde en väldigt självisk sak som jag aldrig skulle gjort mot henne. Vi är dock inte ovänner eller något, jag orkar inte haha jag sa bara att det var jävligt själviskt, jag förstår inte hur hon tänkte, men det var lugnt och jag tänker inte skapa något drama. 
 
Antingen ska vi åka till en tjejs gigantiska hus och ta bilder, och sen ta party bus till hotellet tillsammans med Brit och hennes gäng eller så ska Danny hämte upp mig, och åka till stranden för att ta mer romantiska bilder :) Vet faktiskt inte vad jag vill helst, för visst är det kul med party bus, men samtidigt är detta mer en väldigt romantisk kväll men Danny. 
I alla fall. Oavsett hur vi kommer dit, så blir det mat och dans på det lyxigaste hotellet i Boca Raton. Senare på natten åker vi över till Wyndham hotel för efterfest och om det är kul stannar vi där annars åker jag och Danny in till Miami och festar med några av hans vänner. Oavsett vad som händer så kommer det bli såååå kul!!!
 
Imorgon kommer alla som ska på bal skippa skolan, så min morgondag kommer se ut ungefär såhär:
 
Promenad på stranden + frukost på en restaurang precis vid strandkanten med Danny
 
Fixa naglarna på Venetian Nail Spa
 
Fixa smink och hår på Fly By Blow Dry
 
Hem, på med klänning, smycken, skor
 
Antingen till stranden med Danny för bilder ELLER Partybuss med ett gäng kompisar
 
Bild på sööötaste hunden (förutom min Blanca, såklart) Sammy! 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0