Om min Danny

Fick denna kommentar:
 
kan inte du berätta lite mer om danny? om han pluggar, jobbar, vad han pluggade, är han en av alla dom rika där du bor? massa random information!
________________________________________________
 
Känns som att Danny är det enda jag skriver om haha men ok då blir det ett inlägg om min fina!
 
- Vi träffades på starbucks (där han jobbar). Han hade lunchrast och satt på bordet bredvid mig och 2 norska vänner. Detta var precis i början av året så vi pratade svenska/norska med varann. Då säger han "Jag pratar lite svenska" Asförvånad av att en amerikanare kan prata svenska (De flesta vet inte ens om det är ett land eller en stad typ). Det visade sig att han nyss kommit hem från ett utbytesår i Sverige!
 
- Han studerar på universitet, FAU (Florida Atlantic University) och pluggar accounting/banking. (typ ekonomi/bokföring eller något, vet inte riktigt vad motsvarigjeten är på svenska) 
 
- Han är 22 år 
 
- Som sagt jobbar han på starbucks just nu, men om ett år när han tar examen från college så lär han ha ett väldigt bra jobb.
 
- Hans familj är inte från Boca Raton, utan Boynton, vilket inte är lika många äckligt rika. De har gott om pengar, skulle säga övre medelklass, men de är inte "äckligt rika". Danny har ju egen lägenhet här i Boca, och han, precis som alla andra studenter, har inte extrema summor pengar.
 
- Han har väldigt bra musiksmak (enligt mig) FÖRUTOM att han gillar typ death metal. Alltså "musik" där sångaren helt enkelt skriker. hela tiden. Hatar när han envisas att lyssna på det. Hade lika gärna kunnat lyssna på en motorsåg. 
 
- Han är ateist (yayy!) vilket är väldigt skönt för de överdrivet religiösa människorna här som studerar bibeln varenda dag är JÄVLIGT irreterande...
 
- Han grät när vi kollade the notebook. (väldigt viktig fakta haha...)
 
- Tatueringen han har står för anarchy, vilket är en idé på hur ett samhälle ska styras (Folket bestämmer allt, ingen regering, alla sammarbetar, ni kan googla det för mer info)
 
- Han är 50% kuban och 50% Puerto Rican, men är född i USA och pratar bara engelska (och lite spanska) 
 
- Han var 7:e bästa junior-brottaren i Florida när han var 18.
 
- Han är den bästa vännen jag någonsin haft. Det finns ingen som vet mer om mig och ingen jag kan prata med som honom. Han får mig att skratta som ingen annan och varenda minut jag är utan honom saknar jag honom. Jag älskar honom med hela mitt hjärta och han gör mig lyckligare än vad jag trodde var möjligt. 
 

Postat av: Fanny

Åh vad glad man blir av kärlek, även av att läsa/höra om andras. Det är verkligen det bästa som finns!

2013-04-19 @ 16:12:56
Postat av: Anonym

hur kommer du och danny göra när ditt år är slut?

2013-04-20 @ 19:21:09
Postat av: Anonym

bor du hos Danny nu? hur fungerar det med din organisation? vad säger din värdfailj?

Älskar din blogg så snälla svara :)

Svar: Jag bor prakiskt taget med honom, och det är okej med min värdfamilj eftersom de är mina släktingar och även eftersom de har träffat Danny en hel del. Min organisation vet inte om det, för min area rep har inte riktigt någon koll på mig haha :)
Isabella Torle

2013-04-24 @ 05:41:23Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0