Mer om Prom

Efter att naglarna var fixade bar det av till Delray för att fixa hår och smink. Blev jättenöjd med håret, men sminket tyckte jag verkligen inte om...kändes som att jag skulle kunnat sminka mig själv bättre så det kändes lite som att kasta pengarna i sjön. 
 
Sen sådär 20 minuter innan jag skulle bli upphämtad av Danny får jag reda på att jag tydligen skak köpa en boutonnaire till honom (sådan liten blombukett som man sätter i kavajfickan) så då bar det iväg i all hats för att hitta en sådan, vilket visade sig vara svårt, för vi fick åka runt inte till ett, inte två, utan TRE ställen innan jag lyckades köpa en. 
 
Stressade som tusan och precis när jag var (nästan) klar kom Danny! Vi körde till Amanda, en tjej som går på boca high, och vi tog prom pictures i hennes hus. Eller hus är nog fel namn, snarare ett slott. Skojar inte alltså, jag har aldrig i mitt liv varit i ett lyxigare hus. Vet inte ens om jag sett något liknande i filmer... Helt sjukt vackert var det! Vi tog även bilder som tydligen är "ett måste" inför american prom - jag som sätter på Dannys boutonnaire och Danny som sätter på min corsage (Blombukett som ett armband man fäster på handleden)
e
 

Postat av: Emmy

Vilken klänning!!! Gud så fin!

2013-04-10 @ 18:06:08Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0