Monday

Första lektionen jag har varje morgon är Yoga, och idag var meditation-monday. Så otroligt underbart sätt att börja en dag på!
På lunchen satt jag med de underbara tjejerna jag spenderade helgen med! Fan vad jag är glad att jag hittat så balla människor så snabbt! Dom lyssnar till och med på Beatles, Bob Dylan, Rolling Stones, Jimi Hendrix, Janis Joplin etc... Sooo awesome! 
 
Igår var jag och Lise Marie på en båt som gick från Delray till Boca, Supermysigt! Sen var vi på target (typ en gigantisk affär som har allt) och köpte en massa nödvändiga saker. Jag spenderade 65(!!) dollar på tråkiga saker såsom skolmaterial, tandkräm, rakhyvel etc som i vanliga fall ens föräldrar hade betalat. Och världens bästa LiseMarie hade köpt Marabou till mig!
 
Förresten haha, idag när jag gick förbi hörde jag några killar viska "there's the swedish girl! look!" och sånt haha. Sånt är för kul. Lise-Marie hade köpt ett Marabouchoklad till mig som hon hittat i en nosk butik i Ft Lauderdale!!!

 
 
 
 

Postat av: Karin

ÅH JÖSSES I MINA HIMLARS VÄRLD TARGET!!! Som en stor youtube nörd som jag är har jag kollat på miljontals videosar med youtubare med hauls, och tutorials med saker från Target! Jag lovar ALLA youtube beauty gurus snackar om Target heeela tiden så ja Target är verkligen bästa affären någonsin!!! Dem har ju ALLT. Gud känner att jag upprepar Target väldigt mycket!! Sen OMFG det här är väldigt läskigt! För 2 år sedan när jag var i Florida bodde vi i Ft Lauderdale och där var jag i en affär och köpte marabou :OOOOOOO Jag menar hur många affärer finns det i Ft Lauderdale (ens i Usa) som säljer marabou???

2012-09-12 @ 00:35:23
URL: http://karininthestates.blogg.se/Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0