It's getting better all the time!

Har hängt med Danny typ hela veckan. Han har skjutsat och hämtat mig till skolan och sånt och vi har gått ut och ätit frukost, sen lunch efter skolan och middag osv typ 1000 ggr känns det som haha. Ikväll ska jag hänga med mina tjejeeeer! Love this life!
 
HAHAH förresten vet ni nåt kul... Jag somnade 19.00 igår för jag var trött som fan, så klockan 22.00 ringer Danny mig mobil, och jag vaknar och svarar. Han börjar prata och jag bara avbryter han och säger "why are you calling me this early??" Han bara "What do you mean with early?" Så är min värdsyster i rummet med och hon bara "Isabella, it's ten o'clock" Jag får då panik igen och tror att jag är sen till skolan och att klockan är 10 på morgonen och då säger min syster igen "Isabella, it's ten at night" Och så börjar både Danny och Katy skratta som fan och Danny bara "Don't tell me you were asleep and thought it was morning" Hahahaha. Fyfan vad kul det var. 
 
Häromdagen när jag vaknade var det en död kackerlacka i min säng som jag dödat genom att ligga på den under natten. Dens ena ben hade fastnat på min rygg. Since they're the most terrifying animal on this planet dog jag lite. Eller jag dog rätt mycket. Scared for life.
 
Me and my bitcheees ;)
Danny!
 

Postat av: Ida

blir avis! du verkar ha det så bra!! och dog seriöst när jag läste det om kackelackan hahahahah! saknar dig <3

2012-09-22 @ 11:08:56Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0