I ♥ high school

Allt är sååå bra nu! Lär känna mer folk varje dag och alla är så sköööna! Bruno och Emilia i min keyboard-class sa idag att min accent påminde om en pelikan i hitta Nemo.. ehh tack haha? 
 
Anledningen att jag inte bloggat på ett par dagar är för att jag har bokstavligt talat inte haft en sekund över! 
I tisdags drog jag och Lise Marie till Starbucks efter skolan och pluggade och sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde resten av den dagen, antagligen läxor eftersom vi har så jäääävla mycket läxor och lärarna ger en F om man inte gör dom. 
 
Igår hängde jag med Katy, Hannah och Allyson hem till Katy och sov där! På kvällen kom lite fler folk och det var jättemysigt! Vi hade ltm-dag dagen efter (Idag, torsdag) vilket betyder att man börjar 10.30 och slutar 2.30 så på morgonen gick vi upp, chillade som fan, åt cheddarchips som frukost och drog sen till skolan i Allysons nya svinsnygga bil! 
 
Idag drog jag och Lise-Marie till Town center (shopping-centrumet här i Boca Raton) och shoppade lite! Blev en del pengar på Victoria's secret som alltid... couldn't help it. 
Och vet ni hahah?? Jag och Lise Marie var inne på Abercrombie & fitch, så kom en kille som jobbade där och började snacka med oss, så vi hade värsta långa talket och det slutade med att vi bytte nr och ska dra till stranden med han och hans vänner imorgon haha! Liksom Abercombie & fitch-kille.. Ni vet hur dom ser ut menar jag... 
Dessutom frågade han om jag ville börja jobba på Abercrombie & Fitch haha.. Så synd att man inte får jobba på studentvisum :(
 
På lördag ska jag kaaanske till Miami south beach med Carly! Sa jag att jag älskar att bo här?
 Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0