Friday night

Carly hämtade som sagt upp mig i fredags och sen drog vi till Katy! (Inte min värdsyster, utan en annan Katy) Vi var kanske 8 tjejer och sen kom fler folk så det var jättekul! Mitt smeknamn blev Sweden (oväntat) haha och alla var sjukt snälla och roliga! Allt kändes så amerikanskt.. helt sjukt! Och guess what?! Dom hade red cups! (röda plastglas som man alltid ser på high school filmer)

Jag fick lära mig massa slangord, och jag fick reda på att när man är från Boca Raton (staden jag bor i) så kallas man för "Bocabitch" hahah.. tydligen finns det många rika, snobbiga bitchar i denna stad, därav smeknamnet. Men det är sant, vart man än kollar i skolan går folk med luis vuitton, burberry etc. och kollar man på bilparkeringen på skolan står där typ porche, mercedes, ferrari....

 

På natten drog jag och Carly och åt på Denny's (En diner, typ en snabbmatsrestaurang) och sen sov jag hos henne! 

Hade så himla roligt! Älskar Usa!

Tyvärr glömde jag mobilen hemma så jag har inga bilder från kvällen. Däremot kan jag visa en bild på ett halsband som Carly gjort och gav till mig! Hon gör massa smycken av snäckor hon hittar på stranden, och sen åker hon till the keys (ni vet key west osv) som ligger 2 timmar härifrån och säljer till massa turister haha. Blev så himla glad! Tänk att man redan träffat så härliga människor!

 


Postat av: Ida

Låter riktigt kul! är glad för din skull att du börjar få ett umgänge, det är nu det bästa för dig börjar! DOCK så saknar jag dig för mycket...!

2012-09-10 @ 14:33:52
Postat av: Karin

Åååh Dennys <333 Äter där typ varje gång jag är i Usa minst 100000 gånger och konstigt nog är det ALLTID en annan svensk familj som sitter där hur normalt är det? Och omg btw Key West är typ vackraste stället jag någonsin varit på om du har tid så tycker jag verkligen du ska åka dit!! Älskar din blogg jättemycket och ska själv åka som utbytesstudent nästa år!

2012-09-10 @ 21:20:27
URL: http://karininthestates.blogg.se/Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0