Washing cars osv

I söndags följde jag med Danny till hans föräldrar och jag fick träffa hans mamma (som jag dock har träffat förut), pappa och bror. Jag och Danny tvättade hans och hans mammas bil. Sen åkte vi till hans släkt för hans kusin fyllde år så jag träffade hela hans släkt. Lite smått nervöst men dom var supertrevliga! 
 
Nu ska jag ut och jogga(!!!!!!!!) SJUKT! Nu är min nyttiga period här och jag är TAGGAD. Ska skaffa gymkort också men IDIOT som jag är spenderar jag 300 dollar typ på 3 dagar och har nu ca 20 kronor att leva på i 4 veckor. Måste skaffa pengar på något sätt för jag mpste köpa homecoming biljett, present till Danny som fyller år den 10 oktober (en dag efter John Lennon!!) och så måste jag kunna köpa mat och sånt. Jag är dum i huvudet. Skjut mig seriöst så jävla efterbliven. Hur kan jag spendera så mycket pengar så snabbt?? 
 
Ikv ska jag träffa Danny och imorgon ska jag och Lise Marie på "dejt". Haha nej men eftersom jag är pank och hon är riiiik typ så insisterar hon på att bjuda mig på middag... Jag menar man tackar väl inte nej till en gratis middag med en underbar vän?? Är så glad att jag har henne här, love you Lise Marie!!
 
Ok nu kommer jag göra det. Jag kommer lägga ut en bild på hur jag egentligen ser ut. (Zöt <3 <3) Ehh fast nej. Liksom rätt sorgligt att jag kan bli så ful men YOLOOOO
 

Postat av: Anonym

Hur många år är Danny? :)

2012-10-02 @ 19:26:16Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0