Tisdag

Long time no see. I lördags var jag på stranden med Danny, sen hängde jag med Carly ett tag och sen på kvällen var det homecoming! Jag, Lise Marie och Amalie fixade oss tillsammans och sen gick vi ut och åt i Delray. Jag tänkte beställa kyckling och pommes men råkade glömma att be om pommes ist för vad som stod på menyn så jag fick kycklingen och sen någon sorts mashed potatoes som var askladdig och såg ut ungefär som spya och var över hela tallriken. Mmmm... fast nej det var nog inte det godaste jag ätit om man säger så. Sen drog vi till homecoming! Det var kul, det var det verkligen, men det påminde en aning för mycket om sånna skoldiscon man gick på i femman typ haha. Men det var jättefint fixat och mycket folk där! Sen drog vi till Shanna och där var massa mer folk. 
 
Var sjuk i söndags och måndags. Fått antibiotika, och mår bättre nu. Imorgon fyller Danny år och jag var och köpte present till han idag! Köpte en tavla med the Doors eftersom han älskar det bandet och har sagt att han behöver tavlor till sitt rum. 
 
Här är lite bilder från de senaste dagarna! Älskar att det fortfarande är över 30 grader varje dag!
 
Kollade Harry Potter med Danny.. han hade aldrig sett en enda hp-film... dog lite när han sa det
Ett av de vanligare pluggställena. Detta Starbucks ligger mittemot skolan och där finns platser att sitta ute och inne och dessutom wifi
 
 
Godaste ever. Rise krispies och smält marchmallows. Tydligen lätt att göra själv, ska helt klart göra det någon gång!
Denna spindeln ser inte stor ut men jag svär den var typ samma storlek som min hand
Brunch på Paneras med Danny!
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0