Svar på kommentarer!

Har fått en massa kommentarer (vilket jag ÄLSKAR so keep doing it!) så det ärväl dags att jag svarar på dem nu! 
 
Anonym:
Vem är Danny?
 
Svar; Oj har jag inte berättat det haha? Jag tar det i ett eget inlägg tror jag, men kortfattat så är det min pojkvän som jag träffat här i Usa!
 
Ida:
Låter riktigt kul! är glad för din skull att du börjar få ett umgänge, det är nu det bästa för dig börjar! DOCK så saknar jag dig för mycket...!
 
svar: Precis, det är nu allt börjar och jag ÄLSKAR det! Det enda som kunde varit bättre var om du var här! Miss you bästa bästa bästa vän!
 
Emma:
hej :) 
jag har en fråga. när du åkte till usa åkte du efter nian eller efter första året på gymnasium ? :)
 
svar; Hej! :) Jag åkte direkt efter nian, vilket jag tycker är bäst. Vissa känner att dom inte är mogna att åka direkt efter nian, men jag kände att jag behövde komma iväg snabbt för I got toooo depressed in Sweden... dessutom får jag börja tvåan i Gymnasiet när jag kommer hem genom att läsa lite online och sen göra tester på kurserna jag missat när jag kommer hem, ochd et hade inte gått om jag åkte efter ettan eller tvåan :) 
 
Karin:
Åååh Dennys <333 Äter där typ varje gång jag är i Usa minst 100000 gånger och konstigt nog är det ALLTID en annan svensk familj som sitter där hur normalt är det? Och omg btw Key West är typ vackraste stället jag någonsin varit på om du har tid så tycker jag verkligen du ska åka dit!! Älskar din blogg jättemycket och ska själv åka som utbytesstudent nästa år!
 
svar; Haha älskaaar Denny's med!! Haha seriöst? Vad kul, jag har dock aldrig träffat en svensk familj där, men det kanske kommer :( Jag ska absolut ta mig tid att åka till Key West! Tusen tack, vad glad jag blir och vad kul att du med ska åka iväg! Har du fler frågor så bara hör av dig! Kram :)
 
Karin:
ÅH JÖSSES I MINA HIMLARS VÄRLD TARGET!!! Som en stor youtube nörd som jag är har jag kollat på miljontals videosar med youtubare med hauls, och tutorials med saker från Target! Jag lovar ALLA youtube beauty gurus snackar om Target heeela tiden så ja Target är verkligen bästa affären någonsin!!! Dem har ju ALLT. Gud känner att jag upprepar Target väldigt mycket!! Sen OMFG det här är väldigt läskigt! För 2 år sedan när jag var i Florida bodde vi i Ft Lauderdale och där var jag i en affär och köpte marabou :OOOOOOO Jag menar hur många affärer finns det i Ft Lauderdale (ens i Usa) som säljer marabou???
 
svar: Duuuuude, target är underbart!! Allt är så jävla billigt. I swear, parfymer som kostar typ 800 kr i Sverige kostar typ 250 kr där, SJUKT! Haha vad kul, det var säkert samma affär! :)
 
Maria :
Hej! Bestämmer man datum för hemfärd direkt eller får man välja det när det börjar bli dags att åka hem? :)
 
svar: Hejsan! Organisationen fixar biljetter med hemfärd typ några dagar efter skolåret är slut, men vill man kan man betala lite extra och boka om biljetterna och man vill stanna lite längre, vilket jag ska göra :)
 
Elin:
Blir man inte typ avstängd om man dricker? :o Har läst det i någon annans blogg :) menar dom kan ju se det ganska väl när du skriver om det i bloggen, men vad vet jag, bara kom att tänka på det, så bara undrar :p
 
svar; Hej! Jo det blir man, men jag sa aldrig vad som var i glasen, det kan ha varit vatten ;) Men du har rätt, man ska vara försiktig! :)
 
Paulin:
åh du verkar ha det så bra isabella!! saknar dig jättemycket! <3
 
Svar; Jag har det SÅ bra, ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar det! Vill ALDRIG hem hehe fast saknar dig jättemycket med!! <3
 
Angelica:
Man ska passa på då dollarn är billig! ;)
 
Svar; Det är så jag med tänker! ;)
 
Anonym:
Hej, fin blogg! 
Gjorde du delstatsval eller hade du bara tur som hamnade i Florida? 
Hur gammal är du och går du junior/senior year? :)
 
Svar; Hej, tack så mycket fina du!! Jag kände min värdfamilj så jag frågade om jag kunde bo där och det kunde jag! Jag gjorde även delstatsval men here's some breaking news: Det är inte lönt att du gör delstatsval för man kommer typ aldrig dit man önskar ändå. Jag betalade tusenlappar extra för att hamna i Cali, Florida eller Hawaii men jag blev liksom först placerad i Nebraska... Man får bara pengarna tillbaka och så säger dom att de inte hittade familj där, men jag är 99% säker på att dom inte ens försökte leta, men om man av en slump hamnar där man önskat så känar dom några tusenlappar på det...
Jag går sophomore year, men jaghar typ bara junior och senior classes så det känns som att jag är junior eller senior haha...
 
 
Emma:
hej isabella! 
vi saknar dig här hemma i sverige! 
ser att du har det bra och mysigt! 
kramar!
 
Svar: Heeej Emma! Jag saknar er med!! Hehe ja jag har det UNDERBART, kraaam :)
 

Postat av: Elin

Haha, jo klart att det kunde vara alkoholfritt i glasen, syftade mer på att du skrev att ni körde beer pong ;D

2012-10-02 @ 01:15:46
Postat av: Hertha

Hej, vilken bra blogg du har! Hur hittade du din värdfamilj, Kännde du dem eller hittade du dem via någon internetsida?
Kram

2012-10-02 @ 09:21:56Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0