Svar på Kommentarer!

Hej! Vilken organisation åker du med? Och skulle du rekommendera den? :) Kram!
Svar; Hej! Jag åker med Explorius och hittils tycker jag att dom är jättebra! Skulle först åka med sts men enligt mig var de VÄLDIGT dåliga. Tack och lov hade explorius sista minuten utbytessår till USA så när jag avbokat sts så kunde jag ändå åka tack vare explorius. Däremot är det rätt många från explorius som har åkt hem och avbrutit sitt år så jag vet inte. Det finns bra och dåliga saker med alla organisationer, men i grund och botten är dom nog rätt så lika :) Kram!
 
Hej Isabella! Har du några syskon hemma i Sverige? :)
svar; Hejsan! Ja jag har en lillebror, Ludvig,  som är 13 år :)
 
Best wishes! Your blog is very good!
 Svar; Thank you very much! :)
 
hur kommer du/ni göra när ni är tillsammans alltså när du åker tillbaka till sverige? hur kommer det funka?
Svar; Haha allvarligt talat så har vi ingen aning. Vi tänker inte på det just nu utan vi tar det dag för dag :)
 
NO WAYYYY!!! 
candy partyyy soon !!!!!
 svar; Hell yeeeaaahh girl!!!
 
VAd saknar du mest under ditt utybytesår? :) Kram
Svar; Hmm svår fråga! Jag saknar väldigt mycket haha... Att ha mitt alldeles egna, beatlesfyllda rum med egen vinylspelare är högt på listan av det jag saknar mest. Jag saknar myskvällar, stora koppar med te, mina vänner och familj såklart, PIANOT saknar jag fruktansvärt mycket. Ett snabbt internet osv haha. Men det jag tycker är jobbigast här är nog att aldrig vara ensam eftersom jag delar rum. Jag är lite av en loner ibland och tycker det är väldigt skönt att bara kunna stänga in sig på sitt rum och omringa sig med musik men det går inte riktigt nu. 
 
Kan du inte göra en videoblogg med danny också?
 Svar; Haha det ska jag nog kunna fixa! Måste bara ta mod till mig att göra en videoblogg... Känner mig så fruktansvärt löjlig om jag ska sitta och spela in mig själv när jag sitter i min ensamhet och pratar haha. 
 
Jag vill också att du gör en video blogg med Danny!!! :D <3
Svar; jaaaaa jag ska haha!! <3 
 
Hej! Jag bara undrar varför du bara är med Danny HELA tiden? För asså du skriver bara om honom, och är typ bara med den andra utbytesstudenten ... Varför? Är det inte roligare att vara med andra??
Svar; Hej! Hmm jag trodde det var rätt uppenbart? Jag är med Danny mycket för att jag tycker om att vara med honom och har väldigt kul med honom! Och Lise Marie är jag mycket med av precis samma anledning. Dessutom är det väldigt skönt att ha en utbytesstudent som vän och som vet precis vad man går igenom. Däremot spenderar jag väldigt mycket tid med mina Amerikanska vänner men jag uppdaterar inte så ofta om det här på bloggen, anledningen att jag uppdaterar om Danny mycket är för att jag nästan alltid är hos han när jag uppdaterar bloggen eftersom internetet där hemma där jag bor är väldigt dåligt och inte går att ladda upp bilder på. Jag var tex på halloweenfest i lördags och i söndags chillade vi vid poolen och var på McDonalds och imorgon ska jag vara med Carly och två av hennes vänner och på onsdag ska jag på en till halloweenfest... Och sen är det inte alltid roligare att vara med andra för staden jag bor i är "Floridas Beverly Hills" Alltså en väääldigt rik stad med många snobbar och såkallade Boca-bitches. Däremot har jag lärt känna en del ashärliga amerikanare nu i helgen som jag ser fram emot att spendera mer tid med! (Jag spenderar ju dessutom tid med endast amerikanare alltid när jag är i skolan för jag och Lise Marie har aldrig samma klasser och Danny går ju inte på den skolan) Men jag skriver aldrig riktigt om vad jag gör i skolan eftersom jag orkar inte uppdatera så mycket. Och jag tror inte riktigt du förstår hur svårt det är att komma till andra sidan jorden, börja på en skola med 4000 elever där det inte är något speciellt alls med utbytesstudenter, prata ett annat språk, vara van vid en helt annan kultur och ändå få vänner. Om man jämför med många andra är jag väldigt glad att jag har lyckats få så många amerikanska vänner och komma in i det amerikanska sociallivet så fort som jag gjort. Hopas detta var svar på din fråga hahah :)
 
 
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0