Sad goodbye!

Vet ni något väldigt sorgligt? Min vän Amalie som är norsk utbytesstudent här och som är superhärlig (Det var hon jag drog på homecoming med bla) har bestämt sig för att avbryta sitt år och åka hem!!! :'( Hon åker på fredag och idag var sista gången jag såg henne! Feels so sad... But I'll defenitely see her back in Scandinavia again (I NEVER WANNA GO BACK TO SWEDEN THO) 
 
Och vet ni vad som hända idag.. hahah asså amerikanskt gymnasie känns som dagis seriously... Jag hade min mobil uppe på keyboard lektionen för att kolla klockan.. Detta var under tiden vi lyssnade på en låt och skulle skriva ner våra tankar om låten och jag var helt färdig. Läraren såg det, tog min mobil. Tror ni jag fick tillbaka den efter klassen? Självklart inte. Jag skulle hämta den efter skolan. När jag skulle hämta den efter skolan visar det sig att man måste ha sin FÖRÄLDER med sig  för att hämta den. Så moin värdmamma fick följa med mig in. Sen är det tydligen så att eftersom min värdmamma kom samma dag så får inte jag så hårt straff utan jag får "turen" att antingen välja att få tillbaka mobilen idag MEN då får jag TVÅ VECKORS Lunch detention, eller så får jag tillbaka den imorgon. Så jag har ingen mobil nu. Hahahah jag skrattade så jävla mycket när han berättade om straffet, han måste tyckt jag var dum i huvet.. jag frågade först om det var ett skämt men tydligen inte... 
 
Sitter nu på Starbucks och gör läxor. Ni vet när man beställer kaffe på starbucks så skriver dom ens namn på muggen och när dom är klara så ropar dom ut namnet så att man kan hämta sin dricka. På min mugg står det inte Isabella, utan det står "Danny's girlfriend" hahah... 
 
Lyssnar förresten massa på klassisk musik nuförtiden haha... Älskar Swan lake och Turkisk marsh. Helst plötsligt är Beatles ny och modern musik i jämförelse. 
 
Vet inte om ni ser det men det står Daniel's girlfriend hahah.. Har lärt känna alla som jobbar här nu eftersom Danny har tagit med mig på bowling etc med dem. 

Postat av: frida :)

har amalie någon blogg?:)

2012-10-30 @ 19:12:46Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0