Roadtrip to Tampa!

4 timmars miniroadtrip senare är vi på hotellrummet i Tampa! Vi ska när som helst ner till Bush Gardens, Howl O scream! Bush Gardens är en nöjespark med sjuuuka berg och dal banor och varje halloween har dom typ en festival som kallas Howl O' Scream! 
 
Haha vet ni det roligaste? Hela vägen till Tampa letade vi efter en restaurangkedja som hette Waffle House för jag ville ha våfflor och i slutet hade vi gett upp att hitta en, så jag bara "vi stannar på McDonalds här ist för jag måste gå på toa" Och Danny bara "okej men kan vi inte vänta till nästa stop" Jag bara jo okej och så sa Danny "Det skulle vara sjuukt kickass om nästa stopp var ett Waffle house! Och jag bara "jaa men nu jinxade du det, nu kommer det aldrig vara ett waffle house" Och gissa vad... DET VAR ETT FUCKING WAFFLE HOUSE!!! Hahahaha så kul. Vi skrattade typ i 10 min seriöst. 
 

Postat av: Anonym

Kan du inte göra en videoblogg med danny också?

2012-10-27 @ 10:43:48
Postat av: Ida

Jag vill också att du gör en video blogg med Danny!!! :D <3

2012-10-28 @ 09:00:51
Postat av: Anonym

Hej! Jag bara undrar varför du bara är med Danny HELA tiden? För asså du skriver bara om honom, och är typ bara med den andra utbytesstudenten ... Varför? Är det inte roligare att vara med andra??

2012-10-29 @ 12:09:50Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0