Guess I forgot to tell you guys

Jag har skrivit mycket om att jag hänger med Danny och jag antar att jag inte ens berättat vem han är haha so here it is:
 
Danny är min pojkvän här i Usa och han jobbar på Starbucks bredvid min skola och en dag när jag var där och gjorde läxor med Lise Marie så satt han bredvid oss och hade sin lunchrast och han hörde när vi pratade svenska/norska med varann så då frågade han "Excuse me, is it Swedish you're speaking?" Jag blev asförvånad för ingen vet ens vad Sverige är här, men det visade sig att han varit utbytesstudent i Sverige och gått på Stockholms universitet och kom hem nu i somras! Jag fick hans nr och han sa att han kunde visa oss runt lite för han visste hur svårt det var att komma till ett land där mann inte kände någon. Så vi började ses och en dag bjöd han mig på middag och sen forstsatte vi att ses och nu ses vi praktiskt taget varje dag haha. Han bor nära mig med och han har egen lägenhet vilket är asgött! Han går på Florida Atlantic University vilket är awesome för han har tagit med mig dit och jag har fått se college-liv också! Han är underbar och jag är så glad att jag träffat honom! 
 
Haha rolig bild när jag lär Danny yoga utanför Starbucks på hans lunchrast... Det var en läxa vi hade i Yogan att lära ut det till någon annan. Det är alltså inte så att jag random går omkring och lär folk yoga hahah... 

Postat av: Rebecca

Hur gammal är Danny?:)

2012-10-02 @ 09:02:23
Postat av: sara

är det inte otillåtet att ha kille för din organisation? D:

2012-10-02 @ 13:55:18
Postat av: Ella

Hehe tänkte fråga samma saker som personerna ovanför :)

2012-10-02 @ 15:25:16Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0