Living in paradise

Mådde som sagt inte bra innan idag men efter att ha sovit ett tag så kände jag att jag behövde komma ut lite. Trors att det är kallt (22 grader) så är det väldigt fint väder med sol och helt blå himmel och inte samma extremt fuktiga luft som det annars är. (Som tur var ska det bli varmare om ett par dagar igen, annars hade jag dött haha) Jag var ute och gick i nästan 3 timmar (!) och i slutet satte jag mig vid ån och mediterade ett tag. Väldigt skönt. Och jag inser mer och mer för varje dag hur fantastiskt vackert det är här. 
Hehh.. Jag imorse, död typ...
 
 
 

Uppdatering från helgen

Har haft fullt upp hela helgen! 
I fredags til lördags var vi som sagt i Tampa och det var SJUKT! Anställda folk var jävligt läskigt utklädda och de hoppade fram och skrämde en, jagade en, skrek, viskade saker i ens öra, tog tag i en bakifrån osv. Asså dom hade fucking motorsågar (antagligen inte riktiga haha, men dom såg riktiga ut och dom lät väldigt högt och väldigt riktigt) och de hade spadar och yxor typ.. Jag trodde inte jag kunde skrämmas av folk som jag visste bara var utklädda men jag skrek typ konstant och vid ett tillfälle, när det var minst 7 utklädda människor med motorsågar + en JÄVLIGT läskig clown som alla sprang efter mig och jagade mig med sina motorsågar, så sprang jag iväg och skrek och begged them att sluta och så gömde jag mig i ett hörn och började gråta hahahahah... Jag vet det låter löjligt, och det var sjukt för jag ser mig själv som en orädd människa som inte bangar något, alltid gör odm läskigaste berg och dalbanorna (Till exempel åkte vi den sjukaste berg och dal banan, sheikra, googla den, och vi satt längst fram och jag filmade under tiden), jag ÄLSKAR skräckfilmer osv men ändå var jag livrädd hahah. Så sjukt bra gjort av Bush Gardens! Sen sov vi på hotell och åkte hem på lördagen. 
 
I lördags var jag på Halloween fest i ett mansion! (Ibland är det gött att boden rikaste staden i florida och en av de rikaste städerna i usa hehe) för the mansion hade en FUCKING FLYGPLATS i trädgården!!! Liksom en riktigt flygplats med flygplan och landbana och sånt.. I TRÄDGÅRDEN! Hahaha så sjukt. Iaf, det var superkul och alla var utklädda. Vi har lärt känna världens härligaste killgäng så det är asnice! I söndags drog vi med dem till Mcdonalds och sen hem. 
 
 
 

Bilder från Bush Gardens


Svar på Kommentarer!

Hej! Vilken organisation åker du med? Och skulle du rekommendera den? :) Kram!
Svar; Hej! Jag åker med Explorius och hittils tycker jag att dom är jättebra! Skulle först åka med sts men enligt mig var de VÄLDIGT dåliga. Tack och lov hade explorius sista minuten utbytessår till USA så när jag avbokat sts så kunde jag ändå åka tack vare explorius. Däremot är det rätt många från explorius som har åkt hem och avbrutit sitt år så jag vet inte. Det finns bra och dåliga saker med alla organisationer, men i grund och botten är dom nog rätt så lika :) Kram!
 
Hej Isabella! Har du några syskon hemma i Sverige? :)
svar; Hejsan! Ja jag har en lillebror, Ludvig,  som är 13 år :)
 
Best wishes! Your blog is very good!
 Svar; Thank you very much! :)
 
hur kommer du/ni göra när ni är tillsammans alltså när du åker tillbaka till sverige? hur kommer det funka?
Svar; Haha allvarligt talat så har vi ingen aning. Vi tänker inte på det just nu utan vi tar det dag för dag :)
 
NO WAYYYY!!! 
candy partyyy soon !!!!!
 svar; Hell yeeeaaahh girl!!!
 
VAd saknar du mest under ditt utybytesår? :) Kram
Svar; Hmm svår fråga! Jag saknar väldigt mycket haha... Att ha mitt alldeles egna, beatlesfyllda rum med egen vinylspelare är högt på listan av det jag saknar mest. Jag saknar myskvällar, stora koppar med te, mina vänner och familj såklart, PIANOT saknar jag fruktansvärt mycket. Ett snabbt internet osv haha. Men det jag tycker är jobbigast här är nog att aldrig vara ensam eftersom jag delar rum. Jag är lite av en loner ibland och tycker det är väldigt skönt att bara kunna stänga in sig på sitt rum och omringa sig med musik men det går inte riktigt nu. 
 
Kan du inte göra en videoblogg med danny också?
 Svar; Haha det ska jag nog kunna fixa! Måste bara ta mod till mig att göra en videoblogg... Känner mig så fruktansvärt löjlig om jag ska sitta och spela in mig själv när jag sitter i min ensamhet och pratar haha. 
 
Jag vill också att du gör en video blogg med Danny!!! :D <3
Svar; jaaaaa jag ska haha!! <3 
 
Hej! Jag bara undrar varför du bara är med Danny HELA tiden? För asså du skriver bara om honom, och är typ bara med den andra utbytesstudenten ... Varför? Är det inte roligare att vara med andra??
Svar; Hej! Hmm jag trodde det var rätt uppenbart? Jag är med Danny mycket för att jag tycker om att vara med honom och har väldigt kul med honom! Och Lise Marie är jag mycket med av precis samma anledning. Dessutom är det väldigt skönt att ha en utbytesstudent som vän och som vet precis vad man går igenom. Däremot spenderar jag väldigt mycket tid med mina Amerikanska vänner men jag uppdaterar inte så ofta om det här på bloggen, anledningen att jag uppdaterar om Danny mycket är för att jag nästan alltid är hos han när jag uppdaterar bloggen eftersom internetet där hemma där jag bor är väldigt dåligt och inte går att ladda upp bilder på. Jag var tex på halloweenfest i lördags och i söndags chillade vi vid poolen och var på McDonalds och imorgon ska jag vara med Carly och två av hennes vänner och på onsdag ska jag på en till halloweenfest... Och sen är det inte alltid roligare att vara med andra för staden jag bor i är "Floridas Beverly Hills" Alltså en väääldigt rik stad med många snobbar och såkallade Boca-bitches. Däremot har jag lärt känna en del ashärliga amerikanare nu i helgen som jag ser fram emot att spendera mer tid med! (Jag spenderar ju dessutom tid med endast amerikanare alltid när jag är i skolan för jag och Lise Marie har aldrig samma klasser och Danny går ju inte på den skolan) Men jag skriver aldrig riktigt om vad jag gör i skolan eftersom jag orkar inte uppdatera så mycket. Och jag tror inte riktigt du förstår hur svårt det är att komma till andra sidan jorden, börja på en skola med 4000 elever där det inte är något speciellt alls med utbytesstudenter, prata ett annat språk, vara van vid en helt annan kultur och ändå få vänner. Om man jämför med många andra är jag väldigt glad att jag har lyckats få så många amerikanska vänner och komma in i det amerikanska sociallivet så fort som jag gjort. Hopas detta var svar på din fråga hahah :)
 
 
 

Roadtrip to Tampa!

4 timmars miniroadtrip senare är vi på hotellrummet i Tampa! Vi ska när som helst ner till Bush Gardens, Howl O scream! Bush Gardens är en nöjespark med sjuuuka berg och dal banor och varje halloween har dom typ en festival som kallas Howl O' Scream! 
 
Haha vet ni det roligaste? Hela vägen till Tampa letade vi efter en restaurangkedja som hette Waffle House för jag ville ha våfflor och i slutet hade vi gett upp att hitta en, så jag bara "vi stannar på McDonalds här ist för jag måste gå på toa" Och Danny bara "okej men kan vi inte vänta till nästa stop" Jag bara jo okej och så sa Danny "Det skulle vara sjuukt kickass om nästa stopp var ett Waffle house! Och jag bara "jaa men nu jinxade du det, nu kommer det aldrig vara ett waffle house" Och gissa vad... DET VAR ETT FUCKING WAFFLE HOUSE!!! Hahahaha så kul. Vi skrattade typ i 10 min seriöst. 
 

Because food makes life worth living

JAG HAR FÅTT ETT PAKET FRÅN SVERIGE!!! My life is complete. Marabou daim, vanligt daim, djungelvrål, turkisk peppar, massa lösgodis och även svenska filmer. TACK mamma och pappa, älskar er 
 

Sad goodbye!

Vet ni något väldigt sorgligt? Min vän Amalie som är norsk utbytesstudent här och som är superhärlig (Det var hon jag drog på homecoming med bla) har bestämt sig för att avbryta sitt år och åka hem!!! :'( Hon åker på fredag och idag var sista gången jag såg henne! Feels so sad... But I'll defenitely see her back in Scandinavia again (I NEVER WANNA GO BACK TO SWEDEN THO) 
 
Och vet ni vad som hända idag.. hahah asså amerikanskt gymnasie känns som dagis seriously... Jag hade min mobil uppe på keyboard lektionen för att kolla klockan.. Detta var under tiden vi lyssnade på en låt och skulle skriva ner våra tankar om låten och jag var helt färdig. Läraren såg det, tog min mobil. Tror ni jag fick tillbaka den efter klassen? Självklart inte. Jag skulle hämta den efter skolan. När jag skulle hämta den efter skolan visar det sig att man måste ha sin FÖRÄLDER med sig  för att hämta den. Så moin värdmamma fick följa med mig in. Sen är det tydligen så att eftersom min värdmamma kom samma dag så får inte jag så hårt straff utan jag får "turen" att antingen välja att få tillbaka mobilen idag MEN då får jag TVÅ VECKORS Lunch detention, eller så får jag tillbaka den imorgon. Så jag har ingen mobil nu. Hahahah jag skrattade så jävla mycket när han berättade om straffet, han måste tyckt jag var dum i huvet.. jag frågade först om det var ett skämt men tydligen inte... 
 
Sitter nu på Starbucks och gör läxor. Ni vet när man beställer kaffe på starbucks så skriver dom ens namn på muggen och när dom är klara så ropar dom ut namnet så att man kan hämta sin dricka. På min mugg står det inte Isabella, utan det står "Danny's girlfriend" hahah... 
 
Lyssnar förresten massa på klassisk musik nuförtiden haha... Älskar Swan lake och Turkisk marsh. Helst plötsligt är Beatles ny och modern musik i jämförelse. 
 
Vet inte om ni ser det men det står Daniel's girlfriend hahah.. Har lärt känna alla som jobbar här nu eftersom Danny har tagit med mig på bowling etc med dem. 

Calvin Harris

Jag är absolut inte deppig och att lägga ut denna bilden är inget hemligt tecken på att jag mår dåligt eller så. Jag hade bara bilden uppe i photoshop samtidigt som jag lyssnade på sweet nothing och tänkte att det kunde vara lite sådär vackert att lägga in texten där. Haha jag vet inte.
 
 

Days with Danny

Lite bilder från när jag hänger med Danny. 
 
Bilderna är från Dannys balkong, på en JÄVLIGT stor spindel (ser inte ut som det på bilden men seriöst den var the size of my hand), på Dannys hund Sammy (som dock inte bor hos honom utan hos hans föräldrar)(Och som är nästan lika söt som min hund Blanca. Fast bara nästan)

Awesome weekend!

Denna helgen har varit super!
I fredags var jag med Danny (som alltid typ haha) och i lördags hängde jag med Lise Marie och Amalie, sen hämtade Elsa upp oss + Brenda och vi åkte till en annan tjejs hus! Elsa har världens mest kickass bil! Sjuukt snygg cabbe, jealouuus! Där var en del folk, bla ett sjukt härligt killgäng som tycker om fifa!!! Äntligen... Ingen spelar fifa här typ så jag är överlycklig! Ska ha turnering med dom någon gång snart, I'm exciteeeed! Vi ska även till stranden med dem på tisdag. Har knappt några bilde från helgen tyvärr men jag lägger ut de jag har. 
 
Idag vaknade jag hos Lise Marie och vi skulle ta en Powerwalk till Taco bell eftersom vi aldrig ätit där förut. När vi skulle gå hade hennes värdmamma köpt hem mcdonalds så vi åt en liten hamburgare och sen gick vi. Det tog typ en halvtimme att gå dit och när vi kom dit.. tror ni inte att vi var asmätta pga hamburgaren vi ätit, så vi köpte ingenting hahah... så onödigt att gå dit hahah... Sen hämtade Danny mig och jag var hos honom i någon timme tills han skulle jobba. Blev bjuden på dejt idag igen, en kille ville ta mig på bio. Haha det är väldigt smickrande att bli frågad på dejt (Även om det ofta är över sms) men jag har ju min Danny nu 
 
Nästa helg kommer bli awesome!! Önskar den helgen var längre för det är SÅ mycket jag vill göra! Hittils vill Danny ta med mig till Howl o Scream i Tampa, det killgänget vi hängde med igår vill ta med oss till Halloween horror nights i Orlando och dessutom är det massa halloween parties här i Boca också! Har ännu inte bestämt mig hur jag ska göra för jag vill verkligen på både howl o scream och halloween horror nights but we'll see... 
 

Happy birthdayyyy

Detta inlägget tillägnar jag min allra bästavän Ida eftersom det är hennes födelsedag idag! Har redan skrivit en kort roman på facebook till henne men vafan jag vill att alla mina bloggläsare ska se vilken underbar vän jag har! Kommer fortfarande ihåg första gången jag träffade dig på den röglematchen när vi var jääävligt små. Och Emilia och Lisa var tvungen att släppa iväg dig för vi pratade för mycket och för länge haha. Sen kom muppisarna (den tiden alltså, vad fan höll vi på med hahah?) och vi tyckte att vi var coolast i världen i vårt gäng. Nu var vi ju inte direkt särskilt coola över huvudtaget men vafan, vi hade kul i alla fall haha. Resorna till Italien och Schweiz med dig har varit de bästa resorna jag gjort, fyfan vad kul vi har haft hahaha! Så många SJUKA historier som jag verkligen inte ska ta upp här i bloggen om man säger så hahah... Men buhuu min iphone eller barnmisshandlare sammanfattar det hela rätt bra. Inser nu att det verkar som at vi har misshandlat barn HAHA men no worries, det är bara ett internskämt. Anyways, denna sommaren har jag kommit dig närmare än någonsin och jag har insett hur otroligt överlycklig jag är att ha en vän som dig. Du kan lyssna, prata, skratta, gråta, vara helt cp och sjuk i huvudet (the best part of you) och samtidigt vara en helt underbar människa som får alla att le! Om du bara visste hur uppskattad du är av mig och så många andra! Bara jag tänker på lyckan av att få se dig igen blir jag glad, det enda som skulle kunna göra detta året bättre än vad det redan är skulle varit om du var här och upplevde det med mig! STORT GRATTIS, hoppas du haft en underbar dag, jag tänker på dig här på andra sidan jorden!

Hell yeah fucking right

Rubriken är en låttitel på en mycket bra (Säkert gammal men jag är inte jätebra på ny musik, eftersom jag bara lyssnar på äldre, riktig musik) låt gjord av Drake. Kanske inte vad jag skulle lyssnat på i vanliga fall but I get influenced by my american friends I guess. Engelskan kommer så mycket mer naturligt nu, jag och Lise Marie pratar liksom engelska med varann hela tiden nu automatiskt för det kommer mer naturligt än svenskan, så gött!
 
Sitter på Florida Atlantic University nu med Danny och chillar medans han pluggar.  Ikväll ska vi kanske till en strand som ska vara jättefin. Skypade med min andra halva Resmark nyss, faaaan vad jag saknar henne hahah! Skrattade konstant under hela skypesamtalet. Är lediga från skolan imorgon, vi är lediga hela tiden typ haha men jag klagar inte. Var i en Halloween store med Lise Marie häromdagen och testade sassyyy costumes haha. Ta inte bilderna alltför seriöst...
 

I couldn't feel so I tried to touch

Åh vad jag älskar den låten. Det har varit en av mina absoluta favoriter i så många år nu.. jag blir aldrig trött på den! Något som är synd är dock att dom (enligt mig) vackraste verserna ofta utesluts eftersom det är så många verser.. Mina favorit-verser är dessa:
 
There was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show it to me, do you?
And remember when I moved in you
The holy dove was moving too
And every breath we drew was Hallelujah
 
You say I took the name in vain
I don't even know the name
But if I did, well, really, what's it to you?
There's a blaze of light in every word
It doesn't matter which you heard
The holy or the broken Hallelujah
 
 

I did my best, it wasn't much
I couldn't feel, so I tried to touch
I've told the truth, I didn't come to fool you
And even though it all went wrong
I'll stand before the Lord of Song
With nothing on my tongue but Hallelujah
 
 
Hatar att vara pank btw... Jag måste banga allting här.. alla bara "ska du med och äta middag, ska du med på bio, ska du med till starbucks, ska du med till the mall osv och jag bara "ehhh I'm FUCKING BROKE I can't do a shit" På torsdag ska ett gäng tjejer dra till någon halloween festival som kostar 25 dollar. Nästa helg ska vi kanske till Howl o' Scream.. skriver mer om det sen men det ska bli så AWESOME!!! Kostar lite dock men jag måste få ihop pengar på något sätt.
Missade tydligen världens fotbollsmatch mellan Sverige och Tyskland... Typ 1000 statusar på facebook about it haha... 
Idag är det även världens bästa mammas födelsedag! GRATTIS!!! Och tack för allt och för att du har gjort detta året möjligt för mig!

Boynton beach

Dannys föräldrar var i The Keys över helgen så istället för att vara i hans lägenhet drog vi till deras hus i Boynton och hade det asgött! Han lagade 4 måltider i rad till mig haha, Chocolate chip pancakes, chicken sallad, Tacos, Omelett.. vaddå att han är underbar?
Vi drog till Walmarts klockan 04.00 på natten hahah för det är öppet 24/7 och believe it or not, men det var seriöst folk där vid den tiden(!) Alltså grannies som handlade till sina barnbarn och folk som köpte groceries osv.. klockan 4 på natten?!?! hahah sjuka Usa...
 
Har beställt halloween-dräkt med. Här i Usa kör man tydligen på whore-outfits (tänk typ mean girls filmen) Själv ska jag vara french maid (klyshigt haha men vafan)
 

Tomorrow never knows


Riders on the Storm

Mådde jävligt dåligt idag. Ville hem från skolan men torterade mig att vara kvar hela dagen. Vet inte varför haha det var en plåga. Kommit hem och slängt i mig 3 smärtstillande (jag vet att det är för mycket men jag var desperat) och sovit och tack och lov mår jag bättre. Hoppas det håller i sig tills ikväll för jag ska på middag hos Dannys familj! Skulle egentligen till the mall med Lise Marie idag men det var tvungen att ställa in för jag mådde så dåligt. Hade inte kunnat köpa något ändå eftersom jag för tillfället inte ens har tillräckligt med pengar för att köpa en frappucino. Har minus på mitt konto. Ångrar nästan att jag spenderade mina sista 25 dollar på ett presentkort på Forever 21 till min värdsyster för att visa min tacksamhet. Fast ändå inte, det kändes bra och hon böev jätteglad. But I'm so fucking poooor. Idag behövde jag verkligen en coca cola för jag mådde så dåligt och på något sätt hjälper en kall coca mig alltid.. tror ni jag har tillräckligt med pengar? Såklart inte...
 
På söndag ska jag kanske på Yoga med Carly och Eryka! Imorgon ska jag antingen vara med Danny eller dra till stranden men LM, Amalie och Vivian! Livet är rätt vackert ändå, men jag ber till gud att jag inte kommer må dåligt på det sättet igen för jag orkar inte det en gång till. 
 
Bild på mig och mina älskade vänner Hannah och Allyson!

Känsliga tittare varnas typ

Här finns kryp. Kackerlackor. Ödlor. Dom tycker om att befinna sig i min säng av någon anledning. Häromdagen när jag skulle dusha såg jag detta på min rakhyvel. Relativt många myror typ!! Kul att dom liksom fullständigt dissat den rosa rakhyveln och bara valt min. Varför alltid jag?
 
 
 

Svar på Kommentarer!

Åhh kommentarer gör min dag! Puss på alla er som kommenterar något!
Här är lite svar på allt ni undrar!
 
Rebecca:
Hur gammal är Danny?:)
svar; Haha denna frågan har jag fått typ 4 ggr.. Han fyllde 22 igår :)
 

Hertha:
Hej, vilken bra blogg du har! Hur hittade du din värdfamilj, Kännde du dem eller hittade du dem via någon internetsida? 
Kram
svar; Hej, tack fina du! Ja, jag kände min värdfamilj från början så vi kontaktade dom och lyckligtvis kunde de tänka sig vara värdfamilj! Kram
 
Sara:
är det inte otillåtet att ha kille för din organisation? D:
svar; Har för mig att det inte är otillåtet, men dom rekommenderar att inte ha kille för att man kan missa upplevelser om man bara spenderar tid med killen... men jag menar vad ska dom göra? Jag har så sjukt kul med Danny och han gör mitt år mycket roligare, varför ska jag då inte kunna vara med honom liksom? :)
 
Angelica:
Tråkigt att vara sjuk, men du ser snygg ut som vanligt! Krya på dig. : )
svar; Ja, men tack och lov gick det över snabbt! Åh tusen tack! :)
 
Angelica:
Var tacksam för värmen kan jag säga! Vi börjar få det svinigt kalla fuktiga vädret nu ..
svar; haha jag är SÅ tacksam! Varenda gång jag går utanför dörren slår hjärtat ett extra slag av lyckan att det är högre temperatur ute än inne! :)
 
Drida:
Vad heter du på instagram och vad heter Lise Maries blogg? :) grymt kul att se att du har det så bra! Känner dig dock inte men det är intressant ändå, vilket är myyyycket positivt :) xx
svar: Jag heter isabellatorle och Lise Maries blogg heter lmkiusa.blogg.no :)
Åh tack tack tack, gud vad glad jag blir för dina fina ord! Kram på dig :)
 
 
let's go with egopics
 

Med Danny

Är med Danny. Hans födelsedag idag ju! Han bjöd mig på middag och sen drog vi till stranden när solen gick ner, myyys!
 
Haha det är så kul, här i Florida så sätter man på sig mer kläder när man kommer in och inte tvärtom som i Sverige.. Ute är det 30+ och inne har dom AC:n på max...

Difference

Hahah en sak jag märkt här är att folk ger väldigt mycket komplimanger och kan ibland säga saker som i Sverige skulle ses som creepy.. typ som igår var det en typ 60årig man som gick förbi mig med en vagn i en affär och det var lite trångt så han bara "excuse me" och så kollade jag upp och flyttade mig och då sa han "I don't wanna bump into you.. not that I wouldn't like it ;)   Jag bara .. ehh thankyou hehe.. Men annars älskar jag det! Främlingar går fram till en och berämmer ens klädstil osv.

Och förresten förra veckan var jag på starbucks (som alltid) och väntade på att Lise Marie skulle komma, så satt det en kille på typ 25 år eller nåt vid bordet bredvid mig, så började vi småprata lite som man gör med typ alla här i Usa och då gick han och köpte en frappucino till mig och flirtade rätt så mycket.. haha rätt kul när sen Danny fick rast (han jobbar på det starbuckset) och jag sprang fram och kysste honom.. tror att den andra killen blev rätt besviken för efter det så pratade han inte alls med mig mer hahah...
 
Lite bilder jag snott från Lise Maries blogg!
Påväg mot Starbucks efter skolan! Det ligger precis across the street, och det är inte bara ett starbucks, där finns massa restauranger, Barnes and Nobles (en STOR bokhandel typ). Starbuckset som ligger i Barnes & Nobles är seriöst typ mitt andra hem. 
 
Playing guitar at the beach
 
Förbereder mig för en looong walk to the shopping center. Det slutade inte bra. 4 redbull + 35 grader + ingen mat = må jävligt dåligt, nästan svimma
Haha it's EXACTLY what it looks like. Jag var färdig med läxorna, inte Lise Marie. What to do? Meditation!!! Först trodde jag inte det skulle gå att verkligen meditera på ett sånt öppet ställe men jäklar jag var helt fast, det var helt underbart och jag var knappt vid medvetande kändes det som. Älskar Yoga och framförallt meditation!
 
 

Helt ok

Helt okej utsikt medans man gör läxor. Att plugga känns helt plötsligt inte så jobbigt längre. Har jag sagt att jag älskar att bo här?
 
 

Coolaste restaurangen

Älskar denna mexikanska restaurang! Så mysig och dessutom supergod mat!

Grattis underbara älskade John Lennon

Min idol, gud, inspirationskälla, största idol John Lennon skulle idag blivit 72 år!
 
Attt försöka förklara hur mycket jag älskar John Lennon går inte. Han har ändrat mitt liv på så många sätt. När jag har mått som sämst (och tro mig, förra året var fruktansvärt för mig) så har Lennons musik varit en utväg. Ett sätt att glömma all smärta och bara flyta in i musiken. Oavsett hur jag mår, när jag sätter på en Lennon låt är jag lycklig. Varje gång jag hör Imagine får jag fortfarande gåshud, och jag har nog hört den låten typ 10000 ggr. Att en människa jag aldrig ens träffat kan ha so big impact on my life kan jag själv inte förstå. Men han är den viktigaste människan i mitt liv. Utan honom hade jag varit en completely different person. För mig är han mer än en idol, han är verkligen min gud. Jag tror på John som vissa tror på Jesus. Lennon har hjälpt mig a hell lot more than gud eller jesus har gjort. 
 
Grattis Legend, vi alla älskar dig
 

bästa tidn

 

Tisdag

Long time no see. I lördags var jag på stranden med Danny, sen hängde jag med Carly ett tag och sen på kvällen var det homecoming! Jag, Lise Marie och Amalie fixade oss tillsammans och sen gick vi ut och åt i Delray. Jag tänkte beställa kyckling och pommes men råkade glömma att be om pommes ist för vad som stod på menyn så jag fick kycklingen och sen någon sorts mashed potatoes som var askladdig och såg ut ungefär som spya och var över hela tallriken. Mmmm... fast nej det var nog inte det godaste jag ätit om man säger så. Sen drog vi till homecoming! Det var kul, det var det verkligen, men det påminde en aning för mycket om sånna skoldiscon man gick på i femman typ haha. Men det var jättefint fixat och mycket folk där! Sen drog vi till Shanna och där var massa mer folk. 
 
Var sjuk i söndags och måndags. Fått antibiotika, och mår bättre nu. Imorgon fyller Danny år och jag var och köpte present till han idag! Köpte en tavla med the Doors eftersom han älskar det bandet och har sagt att han behöver tavlor till sitt rum. 
 
Här är lite bilder från de senaste dagarna! Älskar att det fortfarande är över 30 grader varje dag!
 
Kollade Harry Potter med Danny.. han hade aldrig sett en enda hp-film... dog lite när han sa det
Ett av de vanligare pluggställena. Detta Starbucks ligger mittemot skolan och där finns platser att sitta ute och inne och dessutom wifi
 
 
Godaste ever. Rise krispies och smält marchmallows. Tydligen lätt att göra själv, ska helt klart göra det någon gång!
Denna spindeln ser inte stor ut men jag svär den var typ samma storlek som min hand
Brunch på Paneras med Danny!

Kul

Är sjuk. Fått antibiotika. Internetet är sorgligt långsamt. Har försökt uppdatera men det går inte alltid som sagt. Homecoming var i helgen! Det var kul men inte helt fantastiskt, är inte säker på om det var värt 45 dollar faktiskt, kändes lite som ett sånt skoldisco man gick på i femman haha. Fest utan alkohol är inte det roligaste (sorgligt men rätt sant) men det var american experience!
 
Jag , Katy och Elisabeth ska ut på lunch nu för jag mår lite bättre. Orkade inte sminka mig men kände mig så trött och ful så jag slängde på rött läppstift och så kändes det lite bättre. Har på mig en kjol från gina och  en tröja från carlings. 

Onödigt inlägg

Sitter och lyssnar på The sounds' "we're not living in America" Ironin i det...

Mmmmmoa

Dude I swear, Moa Lignells album is sweeet! Brukar vara kinda against idol-sångare men Moas är rätt skönt faktiskt. Lyssna på det, bättre än vad man kan tro! Lite löjliga lyrics men vafan det är skön ytlig musik men man kan ju inte direkt jämföra det med Dylan, Strokes, Stones, Lennon, Nirvana etc

Serious post dude

Försöker inse att jag är här. Jag är i Florida. I Usa. Det hände. Dagen kom när jag faktiskt åkte. Det känns så overkligt. I somras var det nästan säkert att allt skulle bli inställt och allt har varit SÅ krångligt när det gäller detta året. Jag trodde faktiskt innerst inne ett tag att det inte skulle bli av. Och nu sitter jag här utanför starbucks vid palmer klockan 9 på kvällen och det är ca 28 grader ute. Och jag är så tacksam. Jag har varit här i snart 2 månader. De två bästa månaderna i mitt liv. Två av dom svåraste, läskigaste, mest osäkra månaderna men även två av dem roligaste, sjukaste, fantastiskaste, härligaste lyckligaste. Jag känner redan att jag är en ny människa. Och jag känner redan att detta är mitt hem samtidigt som det känns som att jag är på semester i ett paradis,  i en dröm, och att jag snart ska vakna upp i lilla Sverige igen och skriva en till låt om hur jag är kedjad till marken, instängd in a box. Försöker intala mig själv att det inte är en dröm. Jag vill inte hem. Jag saknar alla såklart men right now I'm exactly where I'm supposed to be. Jag känner mig liksom helt lycklig. Det känns så konstigt, ingenting som tynger mig eller som trycker ner mig, jag känner bara att just nu är allting rätt så underbart. Jag älskar detta. Att åka iväg som utbytesstudent är inte alls som jag trott, men det är det bästa beslutet jag gjort i hela mitt liv. 
 
Lite för seriöst inlägg i min smak. Här får ni en bild på mig idag hihi <3<3 söt va <33

Tisdag

Efter skolan träffade jag Danny och vi var först och åt med hans mamma och sen drog vi hem och kollade på film med hans bror. Nu är jag hemma och lyssnar på  klassisk musik haha, har aldrig riktigt gillar att lyssna på det förr men nu sitter jag här och lyssnar på Beethoven och njuter...
 
Häromdagen kollade jag på Harry Potter med Danny för han hade aldrig sett filmerna förut(!!!) hahahah jag dog när han sa det. Han hade läst alla böcker och sånt men aldirg sett en enda av filmerna hahaha. 
 
Denna vecka är det Homecoming week och varje daf ska man klä sig på ett speciellt sätt. Imorgon är det Pajamas day. Fick låna ett par pyjamasbyxor av Danny med massa superhjältar på.. 
På lördag är det homecoming dance och jag ha köpt klänning och skor! Visar till helgen! 
 
Intense Harry Potter watching! De andra bilderna är någon outfit jag hade häromdagen. Dannys skjorta. Dog typ av värme...

Washing cars osv

I söndags följde jag med Danny till hans föräldrar och jag fick träffa hans mamma (som jag dock har träffat förut), pappa och bror. Jag och Danny tvättade hans och hans mammas bil. Sen åkte vi till hans släkt för hans kusin fyllde år så jag träffade hela hans släkt. Lite smått nervöst men dom var supertrevliga! 
 
Nu ska jag ut och jogga(!!!!!!!!) SJUKT! Nu är min nyttiga period här och jag är TAGGAD. Ska skaffa gymkort också men IDIOT som jag är spenderar jag 300 dollar typ på 3 dagar och har nu ca 20 kronor att leva på i 4 veckor. Måste skaffa pengar på något sätt för jag mpste köpa homecoming biljett, present till Danny som fyller år den 10 oktober (en dag efter John Lennon!!) och så måste jag kunna köpa mat och sånt. Jag är dum i huvudet. Skjut mig seriöst så jävla efterbliven. Hur kan jag spendera så mycket pengar så snabbt?? 
 
Ikv ska jag träffa Danny och imorgon ska jag och Lise Marie på "dejt". Haha nej men eftersom jag är pank och hon är riiiik typ så insisterar hon på att bjuda mig på middag... Jag menar man tackar väl inte nej till en gratis middag med en underbar vän?? Är så glad att jag har henne här, love you Lise Marie!!
 
Ok nu kommer jag göra det. Jag kommer lägga ut en bild på hur jag egentligen ser ut. (Zöt <3 <3) Ehh fast nej. Liksom rätt sorgligt att jag kan bli så ful men YOLOOOO
 

Guess I forgot to tell you guys

Jag har skrivit mycket om att jag hänger med Danny och jag antar att jag inte ens berättat vem han är haha so here it is:
 
Danny är min pojkvän här i Usa och han jobbar på Starbucks bredvid min skola och en dag när jag var där och gjorde läxor med Lise Marie så satt han bredvid oss och hade sin lunchrast och han hörde när vi pratade svenska/norska med varann så då frågade han "Excuse me, is it Swedish you're speaking?" Jag blev asförvånad för ingen vet ens vad Sverige är här, men det visade sig att han varit utbytesstudent i Sverige och gått på Stockholms universitet och kom hem nu i somras! Jag fick hans nr och han sa att han kunde visa oss runt lite för han visste hur svårt det var att komma till ett land där mann inte kände någon. Så vi började ses och en dag bjöd han mig på middag och sen forstsatte vi att ses och nu ses vi praktiskt taget varje dag haha. Han bor nära mig med och han har egen lägenhet vilket är asgött! Han går på Florida Atlantic University vilket är awesome för han har tagit med mig dit och jag har fått se college-liv också! Han är underbar och jag är så glad att jag träffat honom! 
 
Haha rolig bild när jag lär Danny yoga utanför Starbucks på hans lunchrast... Det var en läxa vi hade i Yogan att lära ut det till någon annan. Det är alltså inte så att jag random går omkring och lär folk yoga hahah... 

Svar på kommentarer!

Har fått en massa kommentarer (vilket jag ÄLSKAR so keep doing it!) så det ärväl dags att jag svarar på dem nu! 
 
Anonym:
Vem är Danny?
 
Svar; Oj har jag inte berättat det haha? Jag tar det i ett eget inlägg tror jag, men kortfattat så är det min pojkvän som jag träffat här i Usa!
 
Ida:
Låter riktigt kul! är glad för din skull att du börjar få ett umgänge, det är nu det bästa för dig börjar! DOCK så saknar jag dig för mycket...!
 
svar: Precis, det är nu allt börjar och jag ÄLSKAR det! Det enda som kunde varit bättre var om du var här! Miss you bästa bästa bästa vän!
 
Emma:
hej :) 
jag har en fråga. när du åkte till usa åkte du efter nian eller efter första året på gymnasium ? :)
 
svar; Hej! :) Jag åkte direkt efter nian, vilket jag tycker är bäst. Vissa känner att dom inte är mogna att åka direkt efter nian, men jag kände att jag behövde komma iväg snabbt för I got toooo depressed in Sweden... dessutom får jag börja tvåan i Gymnasiet när jag kommer hem genom att läsa lite online och sen göra tester på kurserna jag missat när jag kommer hem, ochd et hade inte gått om jag åkte efter ettan eller tvåan :) 
 
Karin:
Åååh Dennys <333 Äter där typ varje gång jag är i Usa minst 100000 gånger och konstigt nog är det ALLTID en annan svensk familj som sitter där hur normalt är det? Och omg btw Key West är typ vackraste stället jag någonsin varit på om du har tid så tycker jag verkligen du ska åka dit!! Älskar din blogg jättemycket och ska själv åka som utbytesstudent nästa år!
 
svar; Haha älskaaar Denny's med!! Haha seriöst? Vad kul, jag har dock aldrig träffat en svensk familj där, men det kanske kommer :( Jag ska absolut ta mig tid att åka till Key West! Tusen tack, vad glad jag blir och vad kul att du med ska åka iväg! Har du fler frågor så bara hör av dig! Kram :)
 
Karin:
ÅH JÖSSES I MINA HIMLARS VÄRLD TARGET!!! Som en stor youtube nörd som jag är har jag kollat på miljontals videosar med youtubare med hauls, och tutorials med saker från Target! Jag lovar ALLA youtube beauty gurus snackar om Target heeela tiden så ja Target är verkligen bästa affären någonsin!!! Dem har ju ALLT. Gud känner att jag upprepar Target väldigt mycket!! Sen OMFG det här är väldigt läskigt! För 2 år sedan när jag var i Florida bodde vi i Ft Lauderdale och där var jag i en affär och köpte marabou :OOOOOOO Jag menar hur många affärer finns det i Ft Lauderdale (ens i Usa) som säljer marabou???
 
svar: Duuuuude, target är underbart!! Allt är så jävla billigt. I swear, parfymer som kostar typ 800 kr i Sverige kostar typ 250 kr där, SJUKT! Haha vad kul, det var säkert samma affär! :)
 
Maria :
Hej! Bestämmer man datum för hemfärd direkt eller får man välja det när det börjar bli dags att åka hem? :)
 
svar: Hejsan! Organisationen fixar biljetter med hemfärd typ några dagar efter skolåret är slut, men vill man kan man betala lite extra och boka om biljetterna och man vill stanna lite längre, vilket jag ska göra :)
 
Elin:
Blir man inte typ avstängd om man dricker? :o Har läst det i någon annans blogg :) menar dom kan ju se det ganska väl när du skriver om det i bloggen, men vad vet jag, bara kom att tänka på det, så bara undrar :p
 
svar; Hej! Jo det blir man, men jag sa aldrig vad som var i glasen, det kan ha varit vatten ;) Men du har rätt, man ska vara försiktig! :)
 
Paulin:
åh du verkar ha det så bra isabella!! saknar dig jättemycket! <3
 
Svar; Jag har det SÅ bra, ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar det! Vill ALDRIG hem hehe fast saknar dig jättemycket med!! <3
 
Angelica:
Man ska passa på då dollarn är billig! ;)
 
Svar; Det är så jag med tänker! ;)
 
Anonym:
Hej, fin blogg! 
Gjorde du delstatsval eller hade du bara tur som hamnade i Florida? 
Hur gammal är du och går du junior/senior year? :)
 
Svar; Hej, tack så mycket fina du!! Jag kände min värdfamilj så jag frågade om jag kunde bo där och det kunde jag! Jag gjorde även delstatsval men here's some breaking news: Det är inte lönt att du gör delstatsval för man kommer typ aldrig dit man önskar ändå. Jag betalade tusenlappar extra för att hamna i Cali, Florida eller Hawaii men jag blev liksom först placerad i Nebraska... Man får bara pengarna tillbaka och så säger dom att de inte hittade familj där, men jag är 99% säker på att dom inte ens försökte leta, men om man av en slump hamnar där man önskat så känar dom några tusenlappar på det...
Jag går sophomore year, men jaghar typ bara junior och senior classes så det känns som att jag är junior eller senior haha...
 
 
Emma:
hej isabella! 
vi saknar dig här hemma i sverige! 
ser att du har det bra och mysigt! 
kramar!
 
Svar: Heeej Emma! Jag saknar er med!! Hehe ja jag har det UNDERBART, kraaam :)
 

RSS 2.0