Tisdag

Sorglig dag idag. En av min värdfamiljs hundar, Josie, blev biten av en hund häromdagen och gammal som hon är (16!!! år) så klarade hon inte sig. Min värdfamilj är så ledsna och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag känner mig rätt ivägen liksom. Som att jag stör ett väldigt privat familjemoment. Väldigt sorgligt är det iaf, jag tyckte om den hunden mycket. 
 
Fick förresten världens gulligaste samtal från Katy igår, hon ringde mig och sa att hon, Carly, Olliver och några fler som jag inte kommer ihåg, satt och kollade på en video när jag sjöng och de ville bara hälsa att de tyckte att jag sjöng fantastiskt. Det samtalet gjorde min kväll! Idag ska jag nog till stranden med Katie (En annan Katie än hon som ringde mig alltså.. Börjar bli lite förrvirrande för er antar jag eftersom jag nu har två vänner som heter Katy och dessutom heter min värdsyster det med)
 
Förövrigt så får jag panik av att inse att det redan är November. Tiden rinner iväg som sand mellan fingrarna. Vill bara pausa tiden, eller ha möjligheten att stanna här. Mamma och pappa, vi borde verkligen överväga att ta vårt pick och pack och flytta hit. Yolo liksom. Varför stanna i Ängelholm av alla ställen på jorden? 

 
 

Postat av: frida :)

kom stormen sandy förbi er? har dock inte så stor koll VARS stormen var men tänkte bara för det var ju omkring maryland ny osv :)

2012-11-07 @ 23:09:07Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0