Thanksgiving & Black Friday

Hey hey heyyy. 
Thanksgiving var jättemysigt! Men tro det eller ej... KALLT! Vi var hos våra släktingar Lynnie & Murray och de hade gjort så mycket och så god mat! Men de bor precis vid havet och när solen gick ner och det var blåsigt och vi satt utomhus utan jackor eller långa byxor så kan jag erkänna att jag frös rätt så rejält för det var typ den kallaste dagen hittils! Dock väldigt mysigt! 


Blac friday var GALET!! Vi kom till Sawgrass runt klockan tolv, och parkeringen var HELT kaos... bilar stod precis överallt, på gräsmattor och kors och tvärs, på tow away zones osv. Såg typ 100 bärgningsbilar, no joke! Och det var SÅ stort och SÅ mycket folk! Reorna var bra, men inte helt sjuka så som det framställs. Dock så var vi ju inte där förrens tolv och det öppnade redan klockan 9 på kvällen så the door busters var borta (Några få saker som säljs för sjuuukt billigt pris)
 
Vi shoppade från tolv till halv sju på morgonen haha! Sjuuuukt! Det var liksom ljust när vi körde hem... Men iaf vi hade väldigt kul och jag köpte bla. en Juicy couture track suit! Jag köpte den mörkblå, för det är både snyggt och går att användas mycket. Jag känner att jag hade inte riktigt velat gå ut på stan i en knallrosa track suit för det känns lite hey blondie så mörklblå känns som ett säkrare kort haha. 
 
Såhär såg jag ut på thanksgiving:
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0