Svar på kommentarer!

har du gått ner i vikt? ser ut som de!!
svar; Nämen det var den finaste kommentar jag någonsin fått hahah!! I wish... Nej men jag vet faktiskt inte. Jag har inte gått upp i vikt i alla fall, vilket är ett stort jäkla mysterium för jag äter sjuuuuukt onyttigt och jag tränar typ ingenting haha. Kram!
 
kom stormen sandy förbi er? har dock inte så stor koll VARS stormen var men tänkte bara för det var ju omkring maryland ny osv :)
 svar; Vi fick en mini-del av stormen. Det var lite blåsigt och regnigt ett par dagar, vilket gjorde att vi fick 2 hurricane days (Man är ledig från skolan pga. dåligt väder, LOVE) Har fått sjukt många hurricane days redan, bästa någonsin typ :) Kram!
 
Kan inte du lägga upp en video där du sjunger? :D
Jag kan fixa en ny video någon gång snart, men sålänge kan jag länka en video när jag sjunger på en julavslutning för snart ett år sen haha. Länkar den i nästa inlägg!
 
Utan Beatles skulle mitt liv vara 0,0% Har 11.000 Long playing Vinyl... vem födde din känsla för Beatles? Kram*
svar; Same here dude! Menar du vem eller vad? Det som fick mig att älska The Beatles var när jag såg en video från deras konsert på Shea Stadium 1965 när de sjöng Twist and shout. John Lennon har alltid varit min favorit. Om du menar vem som visade mig The Beatles så är svaret ingen. Visst har ens föräldrar spelat lite Beatles när man var mini och man har hört låtar på olika håll men jag fann min kärlek för Beatles själv, efter att jag sett den videon från Shea Stadium började jag lyssna runt på andra låtar och insåg att det här bandet är bättre än någonting. Många år sedan nu. Fortfarande mina gudar. Kommer alltid att vara också. Kram! :)
 
* instämmer 100 % * För örigt är du unikt söt*
svar; Hur kan man inte hålla med liksom haha?! Åh tack så mycket :)
 
Du kommer ju typ bli sjuk av din diet istället pucko! Inte så hälsosamt att inte käka överhuvudtaget ;)<3
svar; Nejdåååå det här går utmärkt!! :D pusss bästis <3
 
Lägg upp en video på när du spelar och sjunger! Vore kul! :)
 svar; Som jag sa till den andra kommentaren, jag lägger upp en i nästa inlägg som är från ett år sen typ! När jag får tid fixar jag en ny :) Kram!
 

 
 
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0