Sju

Rubriken... nu ska jag ge er alla svenskar ett fullständigt hilarious tips. Jag har gjort det på praktiskt taget varenda amerikanare och det är the perfect ice breaker... Säg till nästa amerikanare du träffar att han får 10 dollar om han kan säga nummer 7 på svenska. Han/hon kommer givetvis gå med på det. Och han/hon kommer med all säkerhet inte klara av att säga sju. Dom kommer säga nåt i stil med "suu" eller "ptfsuu" eller "feww". Mycket kul. Tycker jag i alla fall men jag kanske är lättroad. Att sen be dom att säga sju sjösjuka sjömän sjunger.......... är kanske att gå över gränsen för dom lär kolla på dig som att du inte riktigt är frisk. 
 
Anyway. Danny har smugglat in mig på Florida Atlantic University och nu sitter jag i ett piano övningsrum som är till för musikelever på skolan och spelar piano haha. Jag ska nämligen på tisdag spela piano + sjunga i en timme på en golfklubb! Exciting va?? Är så glad att jag får jobba lite med musik under tiden jag är här!! Dock har min värdfamilj ju inget piano så det är jäkligt svårt att öva och jag har blivit SÅ mycket sämre på att sjunga haha. Jaja. 
 
Ikväll ska jag och älskling på bio. Imorgon, fredag! Har lite olika alternativ på vad jag sa göra, men kanske ska jag  ÄNTLIGEN få spela fifa 13. Dock tror jag att alla andra vänner kommer vilja festa så fifa kanske får vänta. Åhh förresten, jag gymmade häromdagen! Aldrig kännt mig så duktig!
 
Ett annat tips. Har ni tillgång till Starbucks någon gång under hösten? Beställ då Ice coffee pumpkin spice with whipped cream. På svenska; Iskaffe med pumpasmak och vispad grädde. Låter det gott? Nej. Är det gott? SOM FAN. Dock har dom bara pumpkin spice during fall så se till att åka till ett starbucks någon gång då ;)
 
 
 
 
 

Postat av: Emmy

Kan inte du lägga upp en video där du sjunger? :D

2012-11-09 @ 15:51:42
URL: http://emmynaslund.blogg.seName:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0