I am thankful for...

Vad passar bättre än att skriva ett sånt här inlägg än på thanksgiving?
 
Jag är så tacksam att jag har fått denna möjlighet att flytta till andra sidan jorden, gå på amerikanskt high school och uppleva en helt annorlunda kultur än den jag är uppvuxen i. Jag är så tacksam att min familj har lagt ner så mycket tid, ork och pengar på att göra detta möjligt för mig. Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar min (svenska) familj. De hjälper mig så otroligt mycket på alla sätt och jag är helt övertygad om att jag har den bästa familjen i världen ♥ 
Sen är jag också föralltid tacksam för att min värdfamilj har låtit mig in i deras hem och gjort mig till en i deras familj. De ställer upp för mig så mycket och är lätt den bästa värdfamiljen ever! 
Jag är tacksam för alla mina underbara vänner som jag vet finns kvar där hemma när jag lämnar Florida och jag är även tacksam för alla mina nya vänner jag fått här, framförallt Lise Marie som går igenom detta året med mig. Jag kan inte beskriva hur skönt det är att ha någon som vet jag man går igenom, någon man kan prata med när man får mindre kulturkrockar, för även om jag älskar det här så finns det tillfällen då jag undrar vadfan amerikanare tänker med haha... Men sen lär man sig att vi är bara uppvääxta på olika sätt och de tänker säkert exakt samma sak om mig som svensk och mitt beteende. 
Jag är också SÅ tacksam att jag har min älskade Danny som förutom att han är min pojkvän också helt klart är min bästavän här. Vi kan prata om allt och inget och han gör mig så lycklig. 
Och framförallt är jag tacksam för att jag lever, är ung, frisk och har hela livet framför mig. Att världen ligger i mina händer och jag är fri att göra precis vad jag vill med mitt liv. 
 
TACK ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR SOM ÄR EN DEL I MITT LIV! Jag älskar er!
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0