Healthy bitch

Som sagt är jag vegan i tre dagar nu. Varför? För att jag ska fasta fredag-lördag-söndag och för att förbereda mig för fasta är jag vegan några dagar innan. Inte nog med att jag är vegan, jag äter inte heller något socker eller onyttigt över huvud taget. Feels insane fast jag bara gjort det i en dag än så länge. Dagens mat har bestått av havregrynsgröt utan mjölk eller socker eller någonting överhuvudtaget i, fruktsallad, te (utan mjölk, socker eller honung) och en veganburgare med lite (observera LITE) potatis. Går till sängs hungrig. Kommer dö. MEN jag ska klara detta! Är fortfarande astaggad.
 
Fredag-lördag-söndag kommer bli tufft dock för då får jag ENDAST dricka hemmagjorda juicer av 100 % frukt och grönsaker (Inte något sötningsmedel eller så och observera juicer, inte smoothies) och grönt te. 
 
Anledningen att jag gör detta är att jag känner att jag har varit så onyttig sen jag kom hit och jag har varit sjuk mycket och haft huvudvärk, varit trött osv så jag känner att en fasta kan nog sitta fint. 
 
 

Postat av: Ida

Du kommer ju typ bli sjuk av din diet istället pucko! Inte så hälsosamt att inte käka överhuvudtaget ;)<3

2012-11-14 @ 20:12:01Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0