3 månader

Imorgon har jag varit här i TRE månader!! Nästan 100 dagar... nästan en tredjedel av mitt år!!!! AHHH fyfan asså, tiden flyger iväg. Det känns verkligen som att jag nyss kommit hit... Jaja det är bara att leva i nuet och ta vara på tiden! 
 
I fredags var jag på sista football game för säsongen. Var där med L-M, Elsa och Tori, så härliga girls! 
I söndags gjorde jag, L-M, Eryka och Brittany middag tillsammans för det var något vi hade som läxa i Yoga. Helt ok läxa haha. Vi hade superkul i alla fall! Erykas lillebror var något av det sötaste jag sett och hela hennes familj är asgrymma på yoga och visade några sjukt coola acro-yoga tricks. Sök på acro yoga på google så fattar ni vad jag menar. 
 
Idag efter skolan hängde jag med min Danny och hans vän Alan ett tag. Jag är vegan i 3 dagar just nu (Förklarar varför i nästa inlägg) och tror ni inte att de insisterar på att dra till five guys?! (världens godaste hamburgarställe med dom BÄSTA pommes fritesen eveeer) Så jag satt där emellan dom, ashungrig, och kollade på när dom åt något av det godaste som finns. 
 
Aaaand... Idag var jag på den golfklubben jag berättade om och spelade och sjöng! Lena, min släkting, jobbar där och det var hon som frågade mig om jag kunde tänka mig att spela där! Det var underbart! Är faktiskt nöjd för en gångs skull och jag var inte alls nervös. Jag uppträdde i ca en timme, och det kom upp folk och sjöng med mig och bad mig spela någon av deras favoritlåtar, och sprang upp och berömde mig och folk kom fram och gav mig pengar och sa typ "I hope you dont think this is rude, but I just want to give you a little something, you're amazing" etc och åhh vad glad jag blir när folk säger så! Är så glad att folk faktiskt uppskattar det och även kommer fram och berättar hur mycket de uppskattar det. I Sverige så är det typ aldrig någon som kommer fram och berömmer en på samma sätt som här. Golfklubben hade även gjort en skylt där det stod "Isabella Torle" på och så.. hehe kändes så nice! Ser verkligen fram emot att spela där igen! 
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0