Det stora beslutet!

Förlåt att jag inte skrivit om "the big decision" förräns nu. But here it is!

Jag har avbokat STS utbytesår och ska fixa hela utbytesåret på egen hand! Jag har alltså ingen organisation längre. Anledningen var att jag fixade egen värdfamilj och när det var fixat skulle vi tydligen fixa en skola på egen hand också och vi fick bara några dagar på oss. Vi skulle aldrig hinna fixa skola på några dagar och dessutom, om vi skulle fixa både familj och skola själv så kan vi ju lika gärna fixa hela året haha. Vi pratade med min värdfamilj i Florida och kom tillsammans på ett förslag som gör att jag kan åka utan organisation. Det blir för min del både enklare och billigare.

Jag tycker det finns både för och nackdelar att åka utan organisation. En fördel är att alla regler inte gäller. Klart jag kommer ha regler, men t. ex fick man med sts inte befinna sig på en fest även om man själv inte drack en droppe alkohol. Det skulle jag tycka var jobbigt eftersom då kan man ju inte gå på några fester eller så med sina vänner. Dessutom kan vänner och familj hälsa på mig när de vill och inte bara i slutet av året. Jag kommer få resa genom landet utan massa underskrifter från värdfamilj och area rep. Ja ni fattar, det finns många regler som jag inte måste följa när jag inte har ogranisation. Nackdelar är ju att jag inte har en områdesrepresentant och att jag inte kan åka på rundresor med sts och sånt.

Om det är något ni undrar angående detta så är det bara att skriva en kommentar så tar jag upp det i ett inlägg!


Postat av: Lillebil

Men får du tillbaka dina pengar då eller? Det borde du :) Hur fixar man visum och så?Roligt att du ska till Florida som du ville! :D

2012-05-18 @ 12:40:14
URL: http://lillebil.blogspot.com
Postat av: Vickan

SV: Åhh tack så mycket! Älskar att din är så färgglad!

Läste att du ska fixa "året själv" häftigt hoppas allt går bra och lycka till!Ja självklart kan vi länka :)

Kram!

2012-05-20 @ 12:57:05
URL: http://vaiusa.blogg.se/
Postat av: julia

Hur fixar du allting värdfamilj och pappers arbete själv? :)

2012-05-23 @ 23:48:57
URL: http://livingoutmydream.wordpress.com/Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0