Sunshine stories

Förra veckan var mina Amerikanske släktingar här! En av dom var Guy Clark som ni känner igen från tv-programmet Allt för Sverige. Han kom ju tvåa där och i år så åkte han hit för att träffa oss. Han hade med sig sin sambo Harrison och stor del av hans familj (som också är vår släkt då), och dom var helt underbara! Harrison och Guy är lätt det coolaste paret i världen. De bor bla i New York och Florida, och de kommer bara bo typ en timme från där jag kommer bo, så himla gött för då kan vi ju lätt ses! 
 
I alla fall sp har vi haft en fet släktfest med och på denna fest befann befann sig ett annat sjukt coolt par. Linn och Petter heter dem och de har rest runt till en massa ställen och bloggar om det. De är typ Globetrotters och de surfar en massa, hur nice?!?! Deras blogg är fylld med inspirerande bilder så kolla in den!
 
SUNSHINESTORIES.COM
 
Mina älskade kusiner och Guy!
 
Denna bild tog jag från Weheartit och la till texten i Photoshop. Något av mina största drömmar är att lära mig att surfa. Jag älskar havet mer än någonting, jag är en adrenalin-junkie och jag ger aldrig upp så därför borde surfingen passa mig bra!
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0