Avslutningsfest?

Åhhh beslutsångest... Man måste ju ha någon sorts avslutningsfest såklart! MEN min hund får valpar om någon vecka och jag varken får eller kan ha fest hemma när vi har massa valpar här... så då återstår några alterntiv.
Det bästa hade ju vatt att först ha middag med de närmaste vännerna och sen fet fest hemma eller i lokal, men det finns ju nackdelar med allt. 
 
Vilket av dessa alternativ är bäst?:
 
1. Jag hyr en lokal, men det kostar flera tusen och jag vill spara mina pengar till USA
 
2. Jag har middag med mina närmaste vänner och sen drar vi till Köpenhamn och festar där... lite opersonligt kanske men det är ju jävligt kul!
 
3. Jag sätter upp ett partytält på något ställe, typ vid stranden eller något och så bjuder jag dit massa folk. Men det är nog rätt svårt att fixa musik om jag har det mitt ute i ingenstans... man måste väl ha eluttag och sånt för det (eller?)
 
4. Annat alternativ?
 
SNÄLLA HJÄLP! Jag kan inte bestämma mig för vad som blir bäst... 
 
Vad passar bättre till detta inlägg än härliga festbilder?
 

CRAZY! Jag åker till USA med EXPLORIUS!

HAHA allt har vänt helt fullständigt! 
Det visade sig vara vääääldigt svårt att fixa USA-året helt själv med visum och allt... Jag hade praktiskt taget gett upp hoppet när jag surfade runder lite, gick in på explorius hemsida och såg att de hade sista minuten till USA. Jag ringde dem, berättade att jag både hade skola och värdfamilj och undrade om det var för sent. Det var det inte och nu är alla ansökningspapper inskickade. Min organtisation i USA (ICES) har varit i kontakt med värdfamiljen och skolan och allting funkar! Så nu blir det USA med Explorius! Tänk vad allt kan ändras haha... från sts, till fixa själv, till explorius. 
 
Så alla ni Exploriusare får gärna höra av er, för vi kanske ses på softlanding-campet i New York! Jag tror jag ska åka antingen 14 eller 17 augusti!
 

Sunshine stories

Förra veckan var mina Amerikanske släktingar här! En av dom var Guy Clark som ni känner igen från tv-programmet Allt för Sverige. Han kom ju tvåa där och i år så åkte han hit för att träffa oss. Han hade med sig sin sambo Harrison och stor del av hans familj (som också är vår släkt då), och dom var helt underbara! Harrison och Guy är lätt det coolaste paret i världen. De bor bla i New York och Florida, och de kommer bara bo typ en timme från där jag kommer bo, så himla gött för då kan vi ju lätt ses! 
 
I alla fall sp har vi haft en fet släktfest med och på denna fest befann befann sig ett annat sjukt coolt par. Linn och Petter heter dem och de har rest runt till en massa ställen och bloggar om det. De är typ Globetrotters och de surfar en massa, hur nice?!?! Deras blogg är fylld med inspirerande bilder så kolla in den!
 
SUNSHINESTORIES.COM
 
Mina älskade kusiner och Guy!
 
Denna bild tog jag från Weheartit och la till texten i Photoshop. Något av mina största drömmar är att lära mig att surfa. Jag älskar havet mer än någonting, jag är en adrenalin-junkie och jag ger aldrig upp så därför borde surfingen passa mig bra!

Det går sådär nu

Det var mycket svårare att fixa allt själv än vad det verkade... Allt gick utmärkt tills vi kom till visumet... För att få visum måste skolan vara SEVIS-approved, och det var inte en enda gymnasieskola i hela Boca Raton eller i städerna runt om. En skola som är SEVIS-approved är alltså en skola som kan ta emot utländska studenter som inte åker med en organisation. 

I alla fall så har vi rätt många reservplaner som jag inte tänker skriva ut förräns det är säkert hur vi kommer göra, men det kommer att lösa sig på ett sätt eller annat.

Men allt detta är väldigt jobbigt när man bara få dåliga besked om och om igen. Dessutom ställde min gud (som förövrigt fyllde 70 år igår) Paul Mccartney in sin konsert i Danmark. Jag, Adina och Amanda skulle åka i Amandas rosa mini-hippie-buss till Horsens i Danmark och köra världens roadtrip och sen se på Paul Mccartney. Och så ställdes det in med... Jag har inget flow i mitt liv just nu, men det vänder förhoppningsvis.

Vi kör på lite bilder när jag mår som bäst... alltså när jag sjunger :)


RSS 2.0