Nästan påkörda av en buss...

Hahahah glömde berätta, igår när jag och Ida skulle hem från väla, satt vi där där bussen stannar och plockar upp folk liksom, och så såg vi inte att bussen kom, och bussen såg inte oss, så när den var ett par decimeter från oss tutar den och vi får panik, slänger oss upp och tar våra saker... den körde över min väska och var sjukt nära att köra över oss... hjärtattacken man fick skämtar man ju inte om hahah. 
 
Såhär var jag förresten klädd på avskedsfesten, klänningen kommer från Missselfridge, köpt i Liverpool!

Väla med Ida

Varit på väla hela dagen med Ida, hittade massa fint! Nu ska vi hem till mig och äta Kina eller thai och ikväll blir det kanske fest!


BILDBOMB avskedsfest!

Hade min avskedsfest i fredags, och jag hade så sjuuuuukt kul!!
Jag hyrde roddklubben, en lokal i Ängelholm som ligger precis vid ån. Vi var typ 150 pers, haha det blev rätt många men det var bara gött!
 
Klockan 8 kom några tjejkompisar till roddklubben, så vi grillade och förfestade nere vid ån! Vid 22-23tiden kom alla andra! Hade jävligt kul, och efter festen sov Louise hos mig! 
 
Sen var det ju det här med städning..... Vi hade från 10-12 på oss dagen efter att städa. Massa folk lovade att komma och hjälpa... dök dom upp? Nej! Som tur var kom några fina vänner och hjälpte till men det såg allvarligt talat ut som fan. Hela golvet var kletigt med sprit och smuts osv, spyor på olika ställen, burkar, flaskor osv överallt! Dessutom hade någon satt på bastun och den va på hela natten så hela stället hade kunnat brinna ner... jag kanske måste betala massa extra pga det, så segt haha. 
 
Var förresten på fest igår med, riktigt kul! Älskar denna sommar, så underbara människor och galna dagar!


 
 

För att jag har världens bästa vän

Vissa saker kommer bli fruktansvärt svårt att lämna, och min älskade Ida är något av det som kommer bli jobbigast att säga hejdå till. Jag skojar inte vi har träffats nästan varenda dag hela sommarlovet och så kommer vi inte ses på ett år... Fast hon ska antagligen hälsa på mig så ett helt år blir det förhoppningsvis inte!
 
Bästa 

Ändrat aversedatum & festplanering

Eftersom jag ska till ambassaden den 31 juli så skulle jag kanske inte hunnit få mitt visum förrens efter mitt avresedatum, vilket inte går, därför ska jag åka den 10 augusti istället! NU är allt i alla fall helt klart! 
 
Förresen, håller på att planera avskedsfesten nu... kommer bli så gött! Ska kanske ha den med Paulina och Linnea som också ska flytta (fast till Falköping, på vollebollgymnasium) eller så ska jag ha den själv... Iaf så är det möjligt att det blir redan den 27 juli, om en vecka och 1 dag... det var typ den enda helgen roddklubben (en fest-lokal) var ledig och på vardagar jobbar ju många så därför vill jag ha det en helg... så jag måste skynda mig som fan med planeringen nu!
 
Har kul med photobooth......
 
 
 
 

Avresedatum och sånt!

Nu är min placering "slutförd" eller vad man ska säga! Allt är färdigt nu!
 
Och jag har fått avresedatum! Den 7 augusti lämnar jag Sverige för ett år i the sunshine state! Love life!
 
Bild från fest igår, älskar detta sommarlov!

För coolt!

Tack vare http://exchange2012to2013.tk/ (En sida där man skriver in vart man ska åka i USA) så la en norsk tjej till mig på facebook igår, och det visade sig att hon ska bo i staden precis bredvid mig, Delray beach OCH vi ska gå på samma skola!!
 
Så sjukt gött, nu har man någon att prata med och träffa där! 
 
Därför rekommenderas jag alla utbytesstudenter som fått värdfamilj och skolplats att skriva in sig där!
 
Gammal bild tagen i Delray beach på mina värdsystrar!

Crazy

Så länge jag har haft sommarlov, så länge är det tills jag åker typ! Kommer ihåg för ett år sen, det var få jag började planera och det kändes som att ett år var oändligt, nu är jag nästan där, och det har gått så snabbt! Ni får en "jättesöt" bild på mig och världens bästa Ida!


Weho!

Kollar runt på min blivande skolas hemsida och det verkar som att de har både "Guitar-club" OCH..... "Surf club"!!! Jag dör om det faktiskt stämmer, typ min dröm ju! Vill åka nu nu nu!
 
Bild från någon kväll förra veckan, innan fest! 

RSS 2.0