Ett första inlägg!

Det är väl dags för ett första inlägg här!

Jag är då Isabella Torle, född den 8 augusti 1996.
Jag bor i Ängelholm i nordvästra Skåne, och ja, jag pratar skånska.
Jag tycker inte om kyla eller små städer, och ändå bor jag i en liten stad i kalla Sverige... men det ska det bli ändring på! I Augusti lämnar jag allt jag känner till bakom mig och åker till Usa i 10 månader! Jag kommer gå på ett American high school och uppleva det amerikanska vardagslivet, och jag längtar så sjukt mycket!

Jag har gjort delstatsval och önkade såhär:
1. Hawaii
2. Florida
3. California

Lite annat om mig då... den största delen av mitt liv består av musik. Jag sjunger, spelar piano och gitarr. Den bästa musiken är gjord för längesen, innan all musik utan mening som bara skrivs för att tjäna pengar kom. Jag pratar om framförallt 60tals-musik. Även 50tals och 70tals musik är underbar! Min största inspiration här i livet är The Beatles... det finns inga ord för hur mycket jag älskar dem! Helt allvarligt, jag hade inte varit samma person utan The Beatles.
Den lyckligaste dagen i mitt liv var den 10 december 2011... för då såg jag Paul Mccartney live i Globen! Nej nu måste jag sluta att prata om musik, för annars kommer det sluta med att jag skrivit en hel jäkla roman.

Förutom musik är jag väldigt intresserad av mode. Jag är dock inte en sån som följer trenderna till 100% och endast köper dyra märkeskläder, jag köper lite allt möjligt och bryr mig inte om det kostar 20 kronor på loppis eller 2000 kronor i någon fancy affär (eller jo, jag hade aldrig haft råd med något för 2000 kronor) I alla fall, även i modets väg är jag inspirerad av 60-talet, speciellt det tidiga 60-talet. 70talet och allt det bohemiska är också underbart, och även 50talet med dessa underbara klänningar är fantastiskt! Största modeinspirationerna för mig är Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Pattie Boyd och många fler underbaringar!

Sen så älskar jag att resa! Jag har vatt i de flesta länderna runt medelhavet, och så har jag varit i Jordanien en gång och Usa 3 gånger. Till Jordanien och en av de gånger jag vart i Usa åkte jag med en organisation som heter CISV, där jag bodde på ett läger med andra ungdomar i min ålder från hela världen. Man är borta en månad, och båda gångerna har det varit helt fantastiskt!
Jag älskar också att åka skidor, och varje år åker vi ner till alperna. Detta året blir det Italien, och en av mina närmaste vänner, Ida ska följa med!
Måste få med också att förra året hade jag the most epic prao-plats i världshistorien... jag lovar! Jag och mina vänner Ida, Philip och Erik fick prao-plats som skidlärare i Schweiz! Vi var där med våra familjer på sportlovet, sen åkte vi hem i en vecka och sen åkte vi dit själva veckan därpå! Det var verkligen sjukt kul!

Nu blev detta inlägg väldigt långt, och till er som orkat läsa allt, stort grattis, jag hade aldrig själv orkat... jag är sån som typ kollar på folks bilder och högst läser den översta meningen. Om det är någon djup text om hur dåligt man mår och hur vackert kärlek är så klickar jag mig bort från bloggen omedelbart... fast det kanske bara är jag.


Postat av: Calle

Utan Beatles skulle mitt liv vara 0,0% Har 11.000 Long playing Vinyl... vem födde din känsla för Beatles? Kram*

2012-11-13 @ 19:58:27Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0