Ställen jag kommer hänga på i USA

ÄLSKADE starbucks, jag saknar dig så. Dont forget me, I'll come back for you and I'll always love only you!

Jag tycker inte direkt om donuts men man måste ju ändå bara in till dunkin donuts för att kolla på alla söta färger dom har på donutsen, right?
Victoria's secret ska bli mitt andra hem i Usa, love love love!

Bloglovin!

Sådärja, nu har jag skaffat bloglovin om ni vill följa denna blogg där!
För er som inte vet så är bloglovin en jättebra sida där man kan följa sina favoritbloggar och se när de har lagt upp nya inlägg och så.
Vill ni följa mig?
Klicka då här:
bloglovin
Eller på den lite mindre bloglovin-ikonen i sidomenyn!

I hope some day you'll join us

Leker i photoshop. Blev en redigering på John Ono Lennon. Jag vet att jag sa bara Usainlägg här. Men detta är ett undantag!

Om ni bara visste...

... hur mycket jag längtar tills att blogga här på heltid! Det kommer att bli först när jag faktiskt är i Usa eller dagarna innan. Då kommer ni få ta del av mode, citat, massa bilder, MUSIK, beatles (Om ni följer min blogg så lovar jag er att ni snart kommer vara experter på Beatles) och allt liksom! Än så länge är det bara Usa-relaterade saker.
Som sagt får ni gärna gå in på http://isabellatorle.blogg.se där jag bloggar om "vardagen, mode, musik etc. nu innan jag ska iväg.
Kör på en bild på dessa dödligt snygga skor! Bild tagen från weheartit och smått redigerad av mig i Photoshop cs5

Jag behöver inte gå om ett år fast jag är utbytesstudent!

Idag var jag och skuggade en elev på IB (international baccalaureate). IB är en internationell linje som finns över hela världen. Den är egentligen bara 2 år lång, men i Sverige har man lagt till ett förberedelseår eftersom alla gymnasieprogram måste vara 3 år. Man läser bara 6 ämnen och fördjupar sig i dem. Svårighetsgraden är ungefär som svenska gymnasieprogrammet natur, bara att allting är på engelska. Har man klara IB kommer man in på praktiskt taget vilket college som helst i hela världen. 

Och här är det bästa... Efter mitt utbytesår kan jag hoppa direkt in i tvåan eftersom ettan bara är ett förberedelseår. Jag behöver alltså inte gå om ett år fast att jag är utbytesstudent i Usa. Gött va?!
Yeah bro!

Stipendier!

Jag har nu skickat in min ansökan till STS stipendier! Uppsatsen om att vara värdfamilj som skulle vara på 2 A4 var SVÅR! Kändes som jag upprepade samma saker typ 50 gånger... jaja jag gjorde i alla fall så gott jag kunde!

Nu är alla mina ansökningspapper ifyllda så imorgon skickar vi in allt och då är det bara att vänta! Det känns som att alla typ redan har skickat in allt för längesen... är jag jättesen?
Jag avslutar detta med ett råd som jag tycker alla borde följa, för det funkar i ALLA situationer! Here it is:
Detta rådet funkar också i alla lägen
Och detta

En massa papper

Håller på att fylla i det sista nu... Dessa papperna fick jag i början av september... Jag har verkligen tagit lång tid på mig..


Love it!

Lite saker jag ska äta mig tjock på i Usa

1. Skittles! Världens godaste godis!
Kentucky fried chicken! So obeskrivligt gott.
Mountain Dew! Deeeeelicious!
VÄRLDENS godaste jordnötssmör. Peter pan peanut butter honey roast crunchy. Alla blivande utbytesstudenter, testa det!!!

Frågor?

Jag svarar på alla era frågor ni har, stora som små, så bara släng in en kommentar om det är något ni undrar!


Ett första inlägg!

Det är väl dags för ett första inlägg här!

Jag är då Isabella Torle, född den 8 augusti 1996.
Jag bor i Ängelholm i nordvästra Skåne, och ja, jag pratar skånska.
Jag tycker inte om kyla eller små städer, och ändå bor jag i en liten stad i kalla Sverige... men det ska det bli ändring på! I Augusti lämnar jag allt jag känner till bakom mig och åker till Usa i 10 månader! Jag kommer gå på ett American high school och uppleva det amerikanska vardagslivet, och jag längtar så sjukt mycket!

Jag har gjort delstatsval och önkade såhär:
1. Hawaii
2. Florida
3. California

Lite annat om mig då... den största delen av mitt liv består av musik. Jag sjunger, spelar piano och gitarr. Den bästa musiken är gjord för längesen, innan all musik utan mening som bara skrivs för att tjäna pengar kom. Jag pratar om framförallt 60tals-musik. Även 50tals och 70tals musik är underbar! Min största inspiration här i livet är The Beatles... det finns inga ord för hur mycket jag älskar dem! Helt allvarligt, jag hade inte varit samma person utan The Beatles.
Den lyckligaste dagen i mitt liv var den 10 december 2011... för då såg jag Paul Mccartney live i Globen! Nej nu måste jag sluta att prata om musik, för annars kommer det sluta med att jag skrivit en hel jäkla roman.

Förutom musik är jag väldigt intresserad av mode. Jag är dock inte en sån som följer trenderna till 100% och endast köper dyra märkeskläder, jag köper lite allt möjligt och bryr mig inte om det kostar 20 kronor på loppis eller 2000 kronor i någon fancy affär (eller jo, jag hade aldrig haft råd med något för 2000 kronor) I alla fall, även i modets väg är jag inspirerad av 60-talet, speciellt det tidiga 60-talet. 70talet och allt det bohemiska är också underbart, och även 50talet med dessa underbara klänningar är fantastiskt! Största modeinspirationerna för mig är Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Pattie Boyd och många fler underbaringar!

Sen så älskar jag att resa! Jag har vatt i de flesta länderna runt medelhavet, och så har jag varit i Jordanien en gång och Usa 3 gånger. Till Jordanien och en av de gånger jag vart i Usa åkte jag med en organisation som heter CISV, där jag bodde på ett läger med andra ungdomar i min ålder från hela världen. Man är borta en månad, och båda gångerna har det varit helt fantastiskt!
Jag älskar också att åka skidor, och varje år åker vi ner till alperna. Detta året blir det Italien, och en av mina närmaste vänner, Ida ska följa med!
Måste få med också att förra året hade jag the most epic prao-plats i världshistorien... jag lovar! Jag och mina vänner Ida, Philip och Erik fick prao-plats som skidlärare i Schweiz! Vi var där med våra familjer på sportlovet, sen åkte vi hem i en vecka och sen åkte vi dit själva veckan därpå! Det var verkligen sjukt kul!

Nu blev detta inlägg väldigt långt, och till er som orkat läsa allt, stort grattis, jag hade aldrig själv orkat... jag är sån som typ kollar på folks bilder och högst läser den översta meningen. Om det är någon djup text om hur dåligt man mår och hur vackert kärlek är så klickar jag mig bort från bloggen omedelbart... fast det kanske bara är jag.


RSS 2.0