So this is christmas

GOD JUL!!!
 
Top 3 christmas songs:
1. War is over (happy Xmas) THE BEST OF THE BEST. Lennon lyckas göra en perfekt julsång som till skillnad från andra julsånger faktiskt har en väldigt djup mening. Love love love.
2. Mer jul
3. Last christmas
 
 
Denna helg har varit super!!
Fredag: Elsa hade ett christmas party! Så kul, fick träffa en del norwegians och även svenskar + några andra från boca high. Haha jag pratade först engelska ett bra tag innan vi insåg att vi båda var svenskar. Jag han säga en mening "var i sveriga är ni ifrån" och dom bara; Göteborg, du är från skåne hör jag... Dialekten avslöjar en alltid... 
Fick även äta hemmagjorda köttbullar och ris a la malta, Christmas feelings! 

Lördag: Var på collegefest med tema "tacky christmas sweater" Det var kul men vi var inte där jättelänge för vi kom dit rätt sent. 
 
Söndag: Vaknade hos min älskling, vi åt frukost på enstein bagels och sen hem och kollade svensk film, Tjenare kungen, så bra är den! Sen drog vi till the mall och köpte de sista julklapparna! 
 
Just nu är jag hos Elsa, och jag hon och Lise Marie firar svensk/norsk lilljulafton! Vi har ätit risgrynsgröt och dumle och öppnat varandras julklappar! Jag gav lisemarie 3 småparfymer från marc jacobs och ett halsband från BCBGeneration och jag gav elsa ett mobilfodral från Michael Kors. Själv fick jag ett armband från juicy couture, parfym från victorias secret + nagellack! 
 
Senare ikväll ska jag till Danny och träffa hela hans släkt! Och imorgon är det julafton och jag och min värdfamilj ska till Nille och Les, min värdmammas föräldrar! 
 
Godjul alla vänner, och speciellt min älskade familj. Saknar er otroligt fruktansvärt mycket just nu och skulle göra vad som helst för att bara vara hemma på just julafton! Det lär minst sagt bli en speciell jul här.. Jaja ni ska i alla fall veta att jag älskar er och tänker massa på er!! 
 
 
 

Postat av: Jojjo

Hejsan, gillar din blogg! :)
Skulle du kunna fråga Danny (eller någon annan amerikanare) vad de tycker om svenska språket..? Alltså om dom tycker att det låter kul, fult, fint (eller bögigt, som jag har hört att några tycker..) ? Gärna också vad de har för uppfattning om Sverige och svenskar i allmänhet, sånt är alltid kul att veta! ;)
Hare bäst där borta!

2012-12-26 @ 15:46:45Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Blog adress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0